Beypazarı'nda, Müslüman Toplumlara Yapılan Zulüm Kınandı - Son Dakika
Yerel

Beypazarı'nda, Müslüman Toplumlara Yapılan Zulüm Kınandı

Beypazarı\'nda, Müslüman Toplumlara Yapılan Zulüm Kınandı

ANKARA (AA) Anadolu Gençlik Derneği Beypazarı Temsilciliği, Filistin, Doğu Türkistan, Arakan, Suriye ve Mısır’da Müslümanlara yönelik saldırıları kınadı.

14.07.2014 23:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ANKARA (AA)- Anadolu Gençlik Derneği Beypazarı Temsilciliği, Filistin, Doğu Türkistan, Arakan, Suriye ve Mısır'da Müslümanlara yönelik saldırıları kınadı.

Memur-Sen, Eğitim Bir-Sen ve Diyanet-Sen üyelerinin de destek verdiği grup, Atatürk Parkı'nda toplandı.

Anadolu Gençlik Derneği Beypazarı Temsilcisi Cengiz Yılmaz, basın açıklamasında, ırkçı ve terörist İsrail'in işgal ettiği Filistin topraklarında Müslümanlara yönelik katliamlarını sürdürdüğünü belirterek, Doğu Türkistan'da, Arakan'da, Suriye'de ve Mısır'da Müslümanlara yapılan saldırıları kınadığını bildirdi.

İsrail'in, 3 Yahudi gencin kaybolmasını bahane ederek başlattığı saldırıları artırdığına dikkati çeken Yılmaz, şunları kaydetti:

" Birleşmiş Milletler, ABD ve başta İngiltere olmak üzere Avrupa Birliği ülkeleri, terörist İsrail'in saldırılarını bir savunma hakkı olarak nitelendiriyor. Oysa bu üç gencin kaçırılmasından ve öldürülmesinden de İsrail istihbaratı sorumludur. Çünkü İsrail daha fazla Müslüman kanı dökebilmek için her türlü aşağılık davranışı yapabilecek karakterdedir. İsrail, bu gençlerin öldürülmesini tüm dünyaya 'Hamas'ın işi' diye pazarlayarak saldırıya uğramışlık bahanesiyle Filistin halkına karşı girişeceği katliamı meşrulaştırmak istemiştir. Siyonist İsrail, her ramazanı Müslümanlar için kan gölüne dönüştürmeyi rutine bağlamıştır. Faşist İsrail, özellikle iftar ve sahurda saldırı düzenlemektedir. Karşımızda, ramazanı cehenneme çevirmekten haz alan, kadın ve çocuk öldürmekten haz alan, aşağılık bir zihniyet vardır. İsrail, işgal ettiği topraklardan sökülüp atılmalıdır. Bunun da yolu, İslam birliğidir. Türkiye'nin yeri Avrupa Birliği değil, İslam birliğidir. İsrail, küstahlığının, şımarıklığının, aşağılık davranışlarının karşılığını er geç bulacaktır."

Basın açıklamasının ardından saldırılarda ölen Müslümanlar için dua edildi. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Beypazarı'nda, Müslüman Toplumlara Yapılan Zulüm Kınandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement