'Beypazarı'nda Ne Yapabiliriz" Toplantısı - Son Dakika
Yerel

'Beypazarı'nda Ne Yapabiliriz" Toplantısı

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kırsal Kalkınma ve Jeotermal Kaynaklar Daire Başkanlığı tarafından, "Beypazarı ilçesinde ne yapabiliriz" konulu toplantı düzenlendi.

11.03.2015 16:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kırsal Kalkınma ve Jeotermal Kaynaklar Daire Başkanlığı tarafından, "Beypazarı ilçesinde ne yapabiliriz" konulu toplantı düzenlendi.

Evliya Çelebi Teknik ve Mesleki Anadolu Lisesi salonunda düzenlenen toplantıya, Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Belediye Başkan Yardımcısı Muhsin Özdemir, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi İbrahim Demir, İlçe Tarım Müdürü Beytullah Ertan, TMO Müdürü Abdullah Dinçer, Ziraat Odası Başkanı Mustafa Ateş, Bostancılar Odası Başkanı Ahmet Gencer ile muhtarlar ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Tuncer Kaplan, toplantının açılışında, Beypazarı'nın sebze üretiminde hiç de küçümsenemeyecek noktalarda olduğunu söyledi.

Toplantıda bulunulacak talepler doğrultusunda Büyükşehir Belediyesinin sağlayacağı destekle tarımdaki pozisyonlarının daha da ileri seviyeler etaşınabilmesi ve bunun için ne yapılması gerektiğine dair çalışma yürüteceklerine değinen Kaplan, şunları kaydetti.

"Beypazarı, turizm ve tarımıyla alakalı, Türkiye nezdinde ve uluslararası nitelikte tanıtıldı ve tanınıyor. Bu süreci daha da hızlandırmak için, turizm ve tarım alanında, Ankara Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler ve Jeotermal Kaynaklar Daire Başkanlığı ile yapacağımız çalışma sayesinde bunu daha da iyi hale getireceğimize inancım tamdır. Biz, belediye olarak Beypazarı çevresinde bulunan hazine arazileri ile bir çalışma başlattık. Bu hazine arazilerini çiftçilerimizin kullanımına sunmak ve tarımdaki çeşitliliği artırmak istiyoruz. Beypazarı ilçesinde hayvancılık çok ileri boyutta değil ama Daire Başkanlığının bize sağlayacağı desteklerle ileri noktalara getirmeye çalışacağız."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'Beypazarı'nda Ne Yapabiliriz' Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement