Beypazarı'nda Turizmi Geliştirme Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Beypazarı'nda Turizmi Geliştirme Çalışmaları

Beypazarı Kültürünü Yaşatma ve Turizmini Geliştirme Derneği Başkanı Harun Demir, "Turist sayısını artırmanın gayreti içindeyiz" dedi.

25.04.2015 17:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beypazarı Kültürünü Yaşatma ve Turizmini Geliştirme Derneği Başkanı Harun Demir, "Turist sayısını artırmanın gayreti içindeyiz" dedi.

Demir, yaptığı açıklamada, turizm, turizm yatırımı ve turizm çeşitliliği gibi konularda işletme sahiplerini bilgilendireceklerini söyledi.

Beypazarı'na gelen turist sayısının arttığına dikkati çeken Demir, "İlk 3 ayı geride bırakırken hatta Nisan ayının da sonlarına doğru geldiğimiz bugünlerde Beypazarı'nı ilk 3-4 ay içinde ziyaret eden turist sayısının rakam vermesem de hayli iyi olduğunu söyleyebilirim. İşletme sahiplerine, Turizm Derneği olarak hizmet standartları ve sunumlar konusunda bilgi vereceğiz. Elimizden geldiğince turist sayısını artırmanın gayreti içindeyiz" diye konuştu.

Turizm işletmecisi Rahmi Bodur ise havaların güneşli ve ılıman gitmesinin iç turizmi canlandırdığını söyledi.

Başkent'in önemli turizm merkezlerinden Beypazarı'na ilginin artarak devam ettiğini vurgulayan Bodur, "İç turizmin canlanmasıyla, tüm işletmelerde hareketlilik ve doluluk yaşanıyor. Biz de gerek yerli olsun gerek yabancı turist olsun gereken hassasiyeti göstererek, Beypazarı'nın misafirperverliğini ortaya koyuyoruz" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Beypazarı'nda Turizmi Geliştirme Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement