Beyşehir Belediyesi'nden Başarılı Personele Ödül - Son Dakika
Yerel

Beyşehir Belediyesi'nden Başarılı Personele Ödül

Beyşehir Belediyesi\'nden Başarılı Personele Ödül

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediyesi’nde çalışmalarında üstün performans gösteren personel ödüllendirilmeye devam ediliyor.

14.04.2016 16:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Beyşehir İlçe Belediyesi'nde çalışmalarında üstün performans gösteren personel ödüllendirilmeye devam ediliyor.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde 19 yıldır temizlik işçisi olarak çalışan Ecir Ali Saka'yı başarılı çalışmalarından dolayı altınla ödüllendirdi.

Beyşehir Belediyesi'nde birim müdürleri ve tüm personelle bir araya gelen Başkan Özaltun, buluşmada temizlik görevlisi Saka'ya altın ödülünü verdi. Saka'yı makam aracıyla dolaşırken yağmur altında çalışırken çok sık gördüğünü belirten Özaltun, "Yağmur yağıyor ama ıslanmamak adına bir yere gizlenmek yerine bu personelimiz elinde süpürgesiyle çalışmaya devam ediyor. Şimdi de kendisini bu çalışkanlığı ve görev anlayışından dolayı takdir etmek için ödüllendiriyorum" dedi. Özaltun, başarılı personeli ödüllendirme uygulamasının bundan böyle de devam edeceğini söyledi.

Başkan Özaltun, toplantıda ilkbahar mevsiminin gelmesi ile birlikte belediye olarak yoğun bir çalışma temposu içerisine girmeye başladıklarını da belirtirken, personelinden bu tempoya ayak uydurmalarını beklediğini dile getirdi. Özaltun, belediye olarak amaçlarının ilçeye ve halka hizmet üretmek olduğunu, bu konuda çalışanlarından özveri beklediğini ifade etti. Özaltun, toplantının sonunda personelin talep ve temennilerini de dinledi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beyşehir Belediyesi'nden Başarılı Personele Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement