Beyşehir'de 19 Mayıs Törenle Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Beyşehir'de 19 Mayıs Törenle Kutlandı

Beyşehir\'de 19 Mayıs Törenle Kutlandı

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı düzenlenen törenle kutlandı.

19.05.2015 13:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı düzenlenen törenle kutlandı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 96. yıldönümü sebebiyle ilçe protokolü Anıt Alanında bir araya geldi. Atatürk Meydanındaki törende, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Bayındır tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu. İstiklal Marşı'nın okunması ve saygı duruşunda bulunulmasının ardından, günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Bayındır yaptı. Atatürk'ün 19 Mayıs'ta milli duygular içerisinde Samsun'da attığı ilk adımın Türk milletinin bağımsızlığını kazanma ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluş yoluna atılmış en önemli adım olduğunu belirten Bayındır, "İşte bu yüzden Türk milletinin vatanı ve değerleri için verdiği onurlu mücadelenin adı olan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 96. yıldönümüne ulaşmanın mutluluk ve heyecanını yürekten hissetmekteyiz" dedi.

Öğrenciler tarafından okunan şiirlerin ardından tören, Beyşehir'de okullar arası bahar turnuvaları ve Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen çeşitli yarışma ve turnuvalarda derece elde eden takım ve sporculara ödüllerinin protokol tarafından verilmesinin ardından sona erdi.

Törene, Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Beyşehir Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Mustafa Özdemir, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yargı mensupları, akademisyenler, kurum amirleri, öğrenciler ve siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beyşehir'de 19 Mayıs Törenle Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement