Beyşehir'de "Demokrasi Şöleni" Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Beyşehir'de "Demokrasi Şöleni" Devam Ediyor

Konya'nın Beyşehir ilçesinde düzenlenen "demokrasi şöleni" devam ediyor.

22.08.2016 11:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Beyşehir ilçesinde düzenlenen "demokrasi şöleni" devam ediyor.

Beyşehir Belediyesi tarafından göl kıyısındaki festival alanında düzenlenen şölen kapsamında sahneye çıkan Uğur Arslan, şiirler seslendirdi.

Arslan, Beyşehir'e daha önce de geldiğini hatırlatarak, dinleyicilerin ilgisinden ve atmosferden son derece memnun olduğunu söyledi.

Beyşehir'e gelmeyi dört gözle beklerken, 15 Temmuz'da yaşanan hain darbe girişimine değinen Arslan, şunları söyledi:

"Güzel bir yaz akşamında hepimiz dışarıda evimizde, ailemizleyken, çocuklar tatildeyken, bizler senelik iznimizi almışken, kimisi memleketinde, kimisi köyünde, kimisi bağda, bahçede, kimisi yazlıkta, kimisi tatildeyken birden tankların şehirlerin göbeğinde gezdiği haberiyle irkildik. Aslında bugün burada olmayabilirdik, ben de olmayabilirdim, siz de olmayabilirdiniz. Kös kös, özgürlüğümüz kısıtlanmış bir şekilde evlerimizde oturmak zorunda kalabilirdik. Belki de bugün ben dahil aramızdakilerin birçoğu hapiste olabilirdik. Bugün özgürlüğümüz Türkiye'de de değil, dışarıdaki ülkelerin elinde de olabilirdi ve bugün bu güzel şölende mutlu, sevinçli bir şekilde bir araya gelemeyebilirdik. Allah'a şükürler olsun ki bu badireyi atlattık."

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Uğur Arslan'a programının sonunda teşekkür etti, günün anısına ilçenin simgesi olan tarihi Taşköprü'yü yansıtan bir görselin yer aldığı çini tabak hediye etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Beyşehir'de 'Demokrasi Şöleni' Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement