Beyşehir'de Kömür Yardımları Başlayacak - Son Dakika
Yerel

Beyşehir'de Kömür Yardımları Başlayacak

Beyşehir\'de Kömür Yardımları Başlayacak

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, Kaymakamlık tarafından yapılacak kömür yardımlarında dağıtımların Ramazan Bayramı’ndan sonra başlayacağı bildirildi.

27.07.2014 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, Kaymakamlık tarafından yapılacak kömür yardımlarında dağıtımların Ramazan Bayramı'ndan sonra başlayacağı bildirildi.

Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük yaptığı açıklamada, ilçe genelinde kış dönemi öncesi yapılacak kömür yardımından bin 148 fakir ve ihtiyaç sahibi ailenin yararlanacağını söyledi. Başıbüyük, Beyşehir Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından her yıl olduğu gibi bu yıl da kış dönemine girilmeden önce fakir ve ihtiyaç sahibi ailelere kömür yardımında bulunulacağını vurguladı. Bu yardımlardan vakıf mütevelli heyetinin ihtiyaç sahibi olarak tespit ettiği Beyşehir merkez ve dış mahallelerde yaşayan toplam bin 148 ailenin istifade edeceğini belirten Başıbüyük, kişi başı 1,5 ton kömür dağıtımının gerçekleştirileceğini bildirdi. Başıbüyük, Beyşehir'de bu çerçevede toplam bin 722 tonluk kömür yardımı yapılacağını, dağıtım çalışmalarına ise Ramazan Bayramı'ndan sonra başlanacağını kaydetti. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beyşehir'de Kömür Yardımları Başlayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement