Beyşehir'de Öğrencilere Yönelik Tiyatro Oyunu - Son Dakika
Yerel

Beyşehir'de Öğrencilere Yönelik Tiyatro Oyunu

Beyşehir\'de Öğrencilere Yönelik Tiyatro Oyunu

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, ilk ve ortaöğretim okulu öğrencilerine yönelik olarak hazırlanan "çiftçinin rüyası" adlı tiyatro oyunu sahne aldı.

30.05.2014 15:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, ilk ve ortaöğretim okulu öğrencilerine yönelik olarak hazırlanan "çiftçinin rüyası" adlı tiyatro oyunu sahne aldı.

Konya İl ve Beyşehir İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlükleri ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Konya Şeker'in katkılarıyla Belediye Düğün Salonu'nda Konya Devlet Tiyatrosu sanatçıları tarafından sahnelenen 'çiftçinin rüyası' adlı oyun öğrenciler tarafından beğeniyle izlendi. Çocuklara tarım ve hayvancılığın sevdirilmesi, gıda güvenliği bilincinin verilmesi ve sağlıklı beslenme konularında mesajlar veren iki ayrı seans halinde gösterime sunulan tiyatro oyununu öğrencilerle birlikte Beyşehir İlçe Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Nurettin Karşıyaka, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Taşdelen ile bazı kurumlarin temsilcileri de izledi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beyşehir'de Öğrencilere Yönelik Tiyatro Oyunu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement