Beyşehir'de Şehit Aileleri ve Gaziler Onuruna İftar Yemeği - Son Dakika
Yerel

Beyşehir'de Şehit Aileleri ve Gaziler Onuruna İftar Yemeği

Beyşehir ilçesinde, şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar yemeği verildi.

16.07.2014 10:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beyşehir ilçesinde, şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar yemeği verildi.

Beyşehir Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından Mehmet Akif Ersoy Parkı'nda ramazan ayı nedeniyle verilen geleneksel iftara, Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Özdemir, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Yurt, kurum amirleri, sivil toplum ve meslek örgütü temsilcileri, şehit aileleri ve gaziler katıldı.

Yemekte konuşan Kaymakam Başıbüyük, amaçlarının, bu vatan için fedakarlık yapan, bedel ödeyen insanların böyle bir bedelle başbaşa bırakılmaması olduğunu belirterek, "Onlarla beraber, millet olarak o acıyı yaşamamız, onların kederini hissetmemiz, millet olarak yaşadığımız sevinçlere, mutluluklara onları da ortak etmemiz gerekiyor. Biz bunu yapabiliriz Allah'a şükür, böyle bir kadirşinas milletimiz var. Bugün bu yemekte bir arada olmamızın da sebeplerinden aslında bir tanesi de; bizim bir arada olduğumuzu, şehitlerimizin acısını, gazilerimizin problemlerini hissettiğimizi, onlara destek olacağımızı belirtmek ve deklare etmek" dedi.

Türkiye Muharip Gaziler ile Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit ve Dul Yetimleri dernekleri Beyşehir Temsilcisi Mehmet Gümüşkan da konuşmasında birlikten güç doğacağını belirterek, "Bir arada olduğumuz müddetçe bizi kimse yıkamaz. Biz burada birlikteysek, sizlerden güç alarak bir ve beraberiz" diye konuştu.

İftar yemeğinin sonunda katılımcılardan başka ilçelere tayin olan Beyşehir İlçe Milli Eğitim şube müdürleri ile emekli olan bir personele Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, tarafından tarihi Eşrefoğlu Camisi tablosu, Garnizon Komutanı Binbaşı Özdemir tarafından ise Osmanlı dönemi Jandarma armalı bir porselen tabak hediye edildi. - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Beyşehir'de Şehit Aileleri ve Gaziler Onuruna İftar Yemeği - Son Dakika


Advertisement