Beyşehir'de Taklit 339 Av Tüfeği Ele Geçirildi - Son Dakika
Güncel

Beyşehir'de Taklit 339 Av Tüfeği Ele Geçirildi

Beyşehir\'de Taklit 339 Av Tüfeği Ele Geçirildi

Konya’nın Beyşehir ilçesinde jandarma tarafından iki ayrı silah imalathanesine gerçekleştirilen baskında, başka markalar kopya edilerek üretimi yapıldığı iddia edilen toplam 339 av tüfeği ele geçirildi.

25.09.2014 11:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Beyşehir ilçesinde jandarma tarafından iki ayrı silah imalathanesine gerçekleştirilen baskında, başka markalar kopya edilerek üretimi yapıldığı iddia edilen toplam 339 av tüfeği ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Beyşehir'de av tüfeği imalatı yapan tanınmış bir firmanın marka ve patentleri kendilerine ait tüfeklerin başkaları tarafından kopya ve taklit edilerek imal edildiği ihbarı üzerine jandarma ekipleri harekete geçti. Beyşehir Jandarma Asayiş ve Suç Araştırma Timleri'nin başlattığı çalışma kapsamında ihbarı yapılan iki farklı atölyeye baskın gerçekleştirildi. Atölyelerde yapılan inceleme ve araştırmada, firmaların kendilerine ait ürettiği tüfeklerin yanı sıra ihbar eden firmaya ait marka ve patentte taklit ve kopya imal ettiği iddia edilen toplam 339 adet av tüfeği ele geçirildi. Jandarma, başka firmanın markasını kullanarak tüfek üretimi yaptığı iddia edilen iki imalathane hakkında Marka ve Patent Kanunu kapsamında yasal işlem başlattı. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Beyşehir'de Taklit 339 Av Tüfeği Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement