Beyşehir'de Uyuşturucu Operasyonu: 3 Kişi Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Beyşehir'de Uyuşturucu Operasyonu: 3 Kişi Tutuklandı

Beyşehir\'de Uyuşturucu Operasyonu: 3 Kişi Tutuklandı

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, polisin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 3 şüpheli çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

16.06.2015 14:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, polisin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 3 şüpheli çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, ilçe merkezinde uyuşturucu imalatı ve ticareti yapıldığı yönünde alınan bir ihbarı değerlendiren Beyşehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu ekipleri, iş yeri olarak kullanıldığı iddia edilen bir adrese gece yarısı operasyon düzenledi. Adreste yapılan aramada polis ekipleri tarafından 3 fişek eroin maddesi, 1 pompalı tüfek, 1 ruhsatsız tabanca ile 2 adet kuru sıkı tabanca ele geçirildi.

Adreste bulunan 3 şüpheliden B.G., İ.Y. ve H.L. polis tarafından gözaltına alındı. Şüphelilerden birisinin evinde yapılan aramada da 2 ruhsatsız av tüfeği ile 2 kuru sıkı tabanca daha ele geçirildi.

Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan sorgulamalarının ardından uyuşturucu ticareti suçlamasıyla önce hastanede sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler Beyşehir Adliyesi'ne sevk edildi. Hakim karşısına çıkan 3 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Beyşehir'de Uyuşturucu Operasyonu: 3 Kişi Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement