Beyşehir'e Son Model 112 Ambulansı - Son Dakika
Yerel

Beyşehir'e Son Model 112 Ambulansı

Beyşehir\'e Son Model 112 Ambulansı

Konya’nın Beyşehir ilçesinde 112 acil sağlık hizmeti veren ambulanslar yenileniyor.

08.09.2016 10:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Beyşehir ilçesinde 112 acil sağlık hizmeti veren ambulanslar yenileniyor.

Konya'da İl Sağlık Müdürlüğü tarafından temin edilerek 112 Acil Sağlık Hizmetleri bünyesine dahil olan 19 son model ambulanstan birisi Beyşehir ilçesine gönderildi. Beyşehir 1 Nolu 112 Sağlık Komuta Merkezi'ne gelen yeni ambulans kesilen kurban sonrası yapılan duaların ardından ilçeye hizmet vermeye başladı.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol ile Sağlık Sen Beyşehir İlçe Başkanı Talip Akbulut da kurban kesiminde sağlık personeli ile bir araya geldi. Belediye Başkanı Özaltun ve İlçe Başkanı Şenol, Beyşehir'in 112 sağlık filosuna dahil olan yeni ambulansın ilçeye hayırlı uğurlu olmasını dileğinde bulunurken, kazasız belasız bir şekilde hizmet vermesi temennisinde bulundu.

Sağlık Sen Beyşehir Temsilcisi Talip Akbulut da, yenilenen ambulansla birlikte Beyşehir'de 112 acil sağlık hizmetlerinin daha iyi noktalara geleceğine belirterek, Türkiye'nin son dönemde sağlık alanında kat ettiği mesafeye dikkat çekti. Akbulut, aralarında olmalarından dolayı Belediye Başkanı Özaltun ile İlçe Başkanı Şenol'a teşekkür etti. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beyşehir'e Son Model 112 Ambulansı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement