Beyşehir Gölü'nde Jet Bot Heyecanı - Son Dakika
Güncel

Beyşehir Gölü'nde Jet Bot Heyecanı

Türkiye'nin en büyük tatlı su gölü olan Beyşehir Gölü'nde jet bot ile tur heyecanı başladı.

08.07.2016 14:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin en büyük tatlı su gölü olan Beyşehir Gölü'nde jet bot ile tur heyecanı başladı.

Beyşehir Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan jet bot, AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol'un da katıldığı göl üzerindeki turun ardından vatandaşlara hizmet vermeye başladı.

Milletvekili Babaoğlu, gölde yaptıkları turun ardından, ilçe belediyesinin göle ve Beyşehir'e yakışır hizmetleri hayata geçirmeye devam ettiğini söyledi.

Bu tür hizmetleri desteklemeyi sürdüreceklerini belirten Babaoğlu, "Konya'nın yanı sıra Türkiye'de yaşayan insanlar da bu güzellikleri keşfedip tadını yaşasınlar." dedi.

Başkan Özaltun da, ilçeye kazandırılan jet botla göl üzerindeki su sporları aktivitesini canlandırmayı amaçladıklarını ifade etti.

Türkiye'de henüz yaygın olmayan ve Avrupa ülkelerindeki sahillerde kullanılan jet botun Beyşehir Gölü'ne kazandırıldığına vurgu yapan Özaltun, "Bu heyecanı su sporlarını seven herkesin tatması gerek. Beyşehir Gölü, hem gün batımı hem de doğuşuyla birlikte farklı güzellikler sergiliyor. Bu sportif faaliyetle gölün potansiyeli daha da zenginleşecek." diye konuştu.

Jet botun, Beyşehir Gölü'ndeki su sporları aktivitelerine daha da hareketlilik getirmesi bekleniyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Beyşehir Gölü'nde Jet Bot Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement