Beyşehir Protokolünden Evde Bakım Hizmeti Alan Yaşlı Çifte Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Beyşehir Protokolünden Evde Bakım Hizmeti Alan Yaşlı Çifte Ziyaret

Beyşehir Protokolünden Evde Bakım Hizmeti Alan Yaşlı Çifte Ziyaret

Beyşehir'de "evde bakım hizmetlerinden" istifade etmeye başlayan yaşlı çifti, ilçe protokolü evinde ziyaret etti.

17.07.2014 09:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beyşehir'de "evde bakım hizmetlerinden" istifade etmeye başlayan yaşlı çifti, ilçe protokolü evinde ziyaret etti.

Hamidiye Mahallesi'nde "evde bakım hizmetinden" yararlanan engelli 2 çocuğa sahip Mustafa (94) ve Hatice Savat (89) çiftinin evine gerçekleştirilen ziyarete, Beyşehir İlçe Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Özdemir, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, AK Parti İlçe Başkanı Nafiz Huğlu ve Göl Feneri Derneği Yönetim Kurulu üyesi Hayri Ceylan katıldı.

Belediye Başkanı Özaltun, 2 engelli çocuğa sahip yaşlı çiftle sohbet ederek, uygulamayla ilgili bilgiler verdi.  Tek amaçlarının bakıma muhtaç ailelerin hayır duasını alabilmek olduğunu ifade eden Özaltun, "Bu, bizim için en büyük hazine kaynağı olacaktır" dedi.

Beyşehir protokolünü evlerinde misafir eden  Mustafa ve Hatice Savat çifti, verilen hizmetten oldukça memnun olduklarını söyledi.

Devletin kendilerine her türlü desteği verdiğini anlatan yaşlı çift, evde bakım hizmetlerinin verilmesi ile yaşadıkları birtakım zorlukların da giderilmiş olduğunu belirtti.

Mustafa ve Hatice Savat çifti, engelli oğulları Hüseyin (70) ve kızları Fatmana (60) ile aynı evde yaşamı paylaştıklarını dile getirerek, "Evden dışarıya  dahi çıkamayan bir aileyiz. Verilen bu hizmetlerin yanı sıra, yapılan bu  ziyaretten dolayı çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu. - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Beyşehir Protokolünden Evde Bakım Hizmeti Alan Yaşlı Çifte Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • mevsim: Gerçekten güzel olmuş. . . . 0 0 Yanıtla

Advertisement