Beyşehirli Fotoğraf Severler Yalvaç'ta - Son Dakika
Yerel

Beyşehirli Fotoğraf Severler Yalvaç'ta

Beyşehirli Fotoğraf Severler Yalvaç\'ta

Konya’nın Beyşehir ilçesinde faaliyet gösteren Beyşehir Fotoğraf Topluluğu’na (BEYFOT) mensup Beyşehirli fotoğraf severler, Isparta’nın Yalvaç ilçesine düzenlenen fotoğraf gezisi etkinliğine katıldı.

15.03.2016 11:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Beyşehir ilçesinde faaliyet gösteren Beyşehir Fotoğraf Topluluğu'na (BEYFOT) mensup Beyşehirli fotoğraf severler, Isparta'nın Yalvaç ilçesine düzenlenen fotoğraf gezisi etkinliğine katıldı.

Beyşehirli fotoğraf tutkunları, Yalvaç ilçesinde yaşayan fotoğraf severlerle birlikte ilçenin değişik mekanlarında etkinlik kapsamında deklanşörlere basarak çekimler yaptı. Fotoğraf severler, Yalvaç Pisidia Antiacheia-Su Kemerleri, tükenmekte olan meslekler kapsamında olan dericilik, semerciler, eski Yalvaç evleri ve sokakları ile Yalvaç ekmeğinin üretildiği fırınları çekimlerinde konu ve görsel olarak kullandı. BEYFOT Üyesi Mustafa Varol, yaptığı açıklamada, Beyşehir'de fotoğraf eğitimi ve fotoğraf gösterileri yaparken, diğer yandan da fotoğraf adına güzel eserler ortaya çıkarabilmek için bu tür gezi ve etkinlikleri düzenlediklerini söyledi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beyşehirli Fotoğraf Severler Yalvaç'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement