Beyşehirli Milli Sporcu Altınla Ödüllendirildi - Son Dakika
Yerel

Beyşehirli Milli Sporcu Altınla Ödüllendirildi

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, ilk defa giydiği milli formayla uluslararası başarı gösteren Beyşehirli milli sporcuyu altınla ödüllendirdi.

26.11.2015 09:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, ilk defa giydiği milli formayla uluslararası başarı gösteren Beyşehirli milli sporcuyu altınla ödüllendirdi.

Türkiye Muay Thai Federasyonu'nun 2015 yılı faaliyet takviminde yer alan ve Antalya'da düzenlenen Uluslararası Muaythai Avrupa Kupası'nda Türkiye'ye 51 kiloda ikincilik kazandıran milli sporcu Kaan Mete Behlüloğlu, antrenörü Mustafa Üzümcü ile Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun'u makamında ziyaret eti.

Gümüş madalya kazanan Behlüloğlu'nu tebrik eden Başkan Özaltun, "Kaan gibi çocuklarımız başarılı oldukça, bu diğer sporcularımıza da örnek olacaktık. Beyşehirli çocuklarımız tekvando branşında başarı çıtasını giderek yükseltiyor. Sadece tekvandoda değil diğer branşlarda da başarıların gelmeye başladığını görüyoruz. Bu bizleri gururlandırıyor. Bu başarıların artarak devam etmesini arzu ediyoruz" diye konuştu.

Kaan Mete Behlüloğlu da hedefinin zaman içerisinde daha büyük başarılar olduğunu söyledi.

Antrenör Üzümcü ise Özaltun'a teşekkür ederek, "Belediyemiz bireysel sporlara ve bizlere daima destek veriyor. Bu desteklerin, gelen başarılarda önemli etken olduğunu söylemek istiyorum" dedi.

Ziyaretin sonunda milli sporcuya çeyrek altın veren Özaltun, Behlüloğlu ve antrenörüne Beyşehir Belediyespor kaşkolu hediye etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Beyşehirli Milli Sporcu Altınla Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement