Beytüşşebap'a Silahlı Kişiler Para Taşıyan Banka Aracını Soydu (1) - Son Dakika
Güncel

Beytüşşebap'a Silahlı Kişiler Para Taşıyan Banka Aracını Soydu (1)

Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesi'nde banka şubesine para taşıyan zırhlı araç, silahlı bir grup tarafından soyuldu.

12.06.2014 16:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesi'nde banka şubesine para taşıyan zırhlı araç, silahlı bir grup tarafından soyuldu. Soyguncular yüklü miktarda para ile silah ve cep telefonlarını aldığı araçtaki 3 görevliyi bırakıp kaçtı. Soyguncuların yakalanması için geniş kapsamlı operasyon başlatıldı.

Beytüşşebap'ta tek banka şubesi olan Ziraat Bankası'na memurların maaşlarının ödenmesi için bugün Şırnak'tan zırhlı araçla yüklü para gönderildi. Paraları taşıyan aracın önü bugün saat 15.30'da Beytüşşebap'a 4 kilometre mesafedeki 2'inci Köprü Mevkii'nde silahlı bir grup tarafından kesildi. Silah tehdidi ile araçtaki 3 görevliyi indiren soyguncular, araçtaki yüklü miktarda parayı aldı. Soyguncular daha sonra üzerlerindeki silah ve cep telefonlarını aldıkları 3 görevliyi bıraktıktan sonra dağlık alana kaçtı.

PKK İHTİMALİ ÜZERİNDE DURULUYOR

Soygunun duyulmasının ardından bölgeye zırhlı araçlarla askerler sevk edilerek, soyguncuların yakalanması için geniş kapsamlı operasyon başlatıldı. Yetkililer, soygunu PKK'lıların yapmış olabileceği ihtimali üzerinde durduklarını söyledi. - Şırnak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Beytüşşebap'a Silahlı Kişiler Para Taşıyan Banka Aracını Soydu (1) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement