Beytüşşebap Kato Dağı'nda Uçurtma Şenliği - Son Dakika
Güncel

Beytüşşebap Kato Dağı'nda Uçurtma Şenliği

Beytüşşebap Kato Dağı\'nda Uçurtma Şenliği

Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesi'nde bulunan ve adı sık sık terör olaylarıyla anılan Kato Dağı'nda kaymakamlığın düzenlediği etkinlikte yüzlerce çocuk uçurtma uçurdu.

26.05.2015 17:26  Güncelleme: 19:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesi'nde bulunan ve adı sık sık terör olaylarıyla anılan Kato Dağı'nda kaymakamlığın düzenlediği etkinlikte yüzlerce çocuk uçurtma uçurup, doyasıya eğlendi.

5 BİN UÇARTMA DAĞITTILAR

Beytüşşebap Kaymakamı Mehmet Fevzi Dönmez, adı sık sık terör olaylarıyla anılan Kato Dağı'nda çocuklara uçurtma şenliği düzenledi. Yaklaşık 5 bin uçurtma alan kaymakamlık, bunları ilçedeki çocuklara dağıttı. Çocuklar da aldıkları uçurtmalarla birlikte Kato Dağı eteklerinde bulunan Sinekli Meydanı mevkiinde uçurtmalarını uçururken, gönüllerince eğlendi.

"ARTIK KATO DAĞI OLUMSUZLUKLARLA ANILMASIN"

Kaymakam Mehmet Dönmez, baharın gelmesiyle birlikte çocukların eğlenmesi için uçurtma uçurma etkinliği düzenlediklerini belirterek, şunları söyledi:

"Şenliğe çocuklar ve ailelerden ciddi bir katılımın olması bizi çok mutlu etti. Çocuklarımıza artık daha sosyal imkanları sağlamak için uğraşıyoruz. Çok şükür çözüm süreciyle beraber ilçemizde bir huzur ortamı var. Çocuklarımızda bundan mümkün oldukça çok faydandansın istiyoruz o yüzden böyle bir etkinlik düzenledik. Ben emeği geçen herkese Milli Eğitim Müdürlüğü personellerimize özelikle çok teşekkür ederim. Gerçekten insanlar bu sahnelere hasret kaldığı için artık Kato Dağı'nda sürekli olumsuzluklar anılmasın. Kato Dağı'nı uçurtmalarla, futbol maçlarıyla değişik etkinlikler alınması bizi çok mutlu ediyor. Bundan sonraki yıllarda bir festivale dönüştürmeyi hedefliyoruz."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Beytüşşebap Kato Dağı'nda Uçurtma Şenliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Diyar: Biji hdp 0 0 Yanıtla
  • Türk: Hdp özgürlüğün simgesidir diyen terörist 0 0 Yanıtla

Advertisement