Beytüşşebap'ta PKK'dan Bombalı Tuzak; 1 Korucu Şehit, 5 Yaralı (2) - Son Dakika
Güncel

Beytüşşebap'ta PKK'dan Bombalı Tuzak; 1 Korucu Şehit, 5 Yaralı (2)

Beytüşşebap\'ta PKK\'dan Bombalı Tuzak; 1 Korucu Şehit, 5 Yaralı (2)

ŞEHİT KORUCU İÇİN TÖRENŞırnak'ın Beytüşşebap İlçesi Ayvalık Köyü Hisar Kapı mevkisinde arama tarama faaliyetleri sırasında PKK'lı teröristlerin tuzakladığı bombanın patlaması sonucu ağır yaralanan, kaldırıldığı hastanede şehit olan geçici köy korucusu İhsan Öter için Şırnak'ta tören düzenlendi.

13.10.2016 18:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ŞEHİT KORUCU İÇİN TÖREN

Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesi Ayvalık Köyü Hisar Kapı mevkisinde arama tarama faaliyetleri sırasında PKK'lı teröristlerin tuzakladığı bombanın patlaması sonucu ağır yaralanan, kaldırıldığı hastanede şehit olan geçici köy korucusu İhsan Öter için Şırnak'ta tören düzenlendi.

Şırnak 23'üncü Sınır Tümen komutanlığında düzenlenen ve Vali Yardımcısı Turan Bedirhanoğlu, Tümen Komutanı Tümgeneral Aydoğan Aydın, Emniyet Müdürü Celal Sel, şehit korucunun yakınlarının katıldığı törende, önce şehit korucunun öz geçmişi okundu, sonra dualar edildi. Vali Yardımcısı Bedirhanoğlu ve Tümen Komutanı Tümgeneral Aydın Şehit korucunun ailesine başsağlığı diledi.

Törende şehidin yakınları gözyaşı dökerken, şehidin korucu olan babası Ramazan Öter, teröre lanet okuyarak, "Bunların Müslümanlıkla, Kürtlükle, Kürtlerle ilgisi yok" dedi. Öter, oğlunun intikamını alacaklarını söyledi. 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Aydoğan Aydın da şehit babasını teselli ederek, operasyonun devam ettiğini ve gerekenin yapılacağını söyledi. Şehidin cenazesi toprağa verilmek üzere Beytüşşebap İlçesi Mutluca Köyü'ne gönderildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Beytüşşebap'ta PKK'dan Bombalı Tuzak; 1 Korucu Şehit, 5 Yaralı (2) - Son Dakika


Advertisement