Beyza Algomed Spor'a Taze Kan - Son Dakika
Yerel

Beyza Algomed Spor'a Taze Kan

Beyza Algomed Spor\'a Taze Kan

Türkiye Erkekler Voleybol 2. Lig takımlarından Adana Beyza Algomed Spor Şube Sorumluluğuna Avukat Yılmaz Özkıral getirildi.

11.08.2015 10:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Erkekler Voleybol 2. Lig takımlarından Adana Beyza Algomed Spor Şube Sorumluluğuna Avukat Yılmaz Özkıral getirildi.

Adana Beyza Algomed takımında görev değişiklikleri oldu. Bu doğrultuda, geçen yıl takımı çalıştıran Ali Rıza Akın Sportif Direktör, Genel Koordinatörlük görevine getirilirken, Baş Antrenörlük Görevine Nurettin Hayta, Yardımcı Antrenörlük Görevine Ömer Bozdoğan ve Kenan Okludil getirildi.

İç transferde geçen yıl kadrosunda bulunan pasör Sercan Cihangir, dış transferde, Tokat Plevne Belediye Spor'dan pasör Rıdvan Karataş, Gümüşhane Torul Gençlik Spor dan smaçör orta pasör çaprazı Fatih Barış, Isparta Gençlik Spor dan smaçör Caner Demirci, Erzurum Palandöken Belediye Spordan Umut Yücel Baran, Afyonkarahisar Belediye Spordan Onur Kurt, Maliye Milli Piyango'dan libero Mehmet Akif Gürgen, Trabzonspor'dan Murat Palavar, Erzurum Palandöken Belediye Spor'dan libero Metin Durmuş, Trabzonspor'dan Çağlar Özel, İstanbul Büyükşehir Belediye Spor'dan Mert Tetik, geçen yıl süper lig takımlarından İnegöl Belediye Spor'da forma giyen Brezilyalı smaçör Ashlei Nemer ve Avusturya Milli takımında forma giyen Thomas Zass olmak üzere toplam 13 oyuncuyu kadrosuna katarak nokta transferlere imza attı. Takım sporcuların yanı sıra şube sorumluluğu görevine de Avukat Yılmaz Özkral getirildi. Özkıral, "Adanamızın 1. Lig için hazır olduğunu görüyorum. Tüm çalışmalarımıza bu doğrultuda devam ediyoruz. Yeni sezon için yaptığımız nokta transferler süper ligi ne kadar istediğimizi gösteriyor. Yönetim olarak teknik kadromuz ve sporcu kardeşlerimizle tek vücut olup hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum. Tüm hemşehrilerimizi Çukurova'nın kaplanları olan takımımıza sahip çıkması ve destek vermeleri çağrısında bulunuyorum" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beyza Algomed Spor'a Taze Kan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement