Biber Gazı Sıkan Polise Önce Kafa Attı Sonra Yumruk Salladı - Son Dakika
Güncel

Biber Gazı Sıkan Polise Önce Kafa Attı Sonra Yumruk Salladı

Konya'da, bir binanın çatı katında çıkan yangın sırasında başlayan kavgaya biber gazıyla müdahale eden polis memuru saldırıya uğradı.

01.09.2015 15:19  Güncelleme: 16:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'da, bir binanın çatı katında çıkan yangın sırasında başlayan apartman sakinleri ile müteahhit firma yetkilileri arasındaki kavgaya, biber gazıyla müdahale eden polis memuruna, taraflardan birisi önce kafa sonra yumruk attı.

ÇATI KATINDA YANGIN ÇIKTI

Merkez Karatay ilçesi Fetih Caddesi ile Ahmet Özcan Caddesinin kesiştiği Altıyol kavşağındaki 8 katlı bir binanın çatı katında yangın çıktı. Üç yıl önce yapımı tamamlanan binanın çatı katında tadilat yapıldığı esnada çatı kaplama malzemeleri yanmaya başladı. Çatı malzemesinin yanıcı özelliği nedeniyle alevler çatıyı sardı. Çatıda çalışan işçilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans sevk edildi. Polis de binada bulunan vatandaşları tahliye ederek güvenlik önlemi aldı. Yangın devam ettiği sırada çatıda bulunan mutfak tüpleri yangın merdiveni vasıtasıyla aşağı indirildi. Ekipler kısa sürede binanın ön ve arka cephesinden yangına müdahale etti. Yangın bir ara çatı katından binanın son katında bulunan daireye sıçradı ancak ekipler alevleri daha fazla büyümeden söndürdü.

POLİSE KAFA ATTILAR

İtfaiye ekipleri yangına müdahale ettiği sırada çatı tadilatını yaptıran apartman yöneticisiyle müteahhit firma yetkilileri ve apartman sakinleri arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine ortalık bir anda karıştı. Çıkan kavgaya müdahale için biber gazı sıkan bir polis memuruna taraflardan birisi aniden gelerek önce kafa ardından yumruk attı. Yaralanan polis memuru ambulansa bindirilerek tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Biber Gazı Sıkan Polise Önce Kafa Attı Sonra Yumruk Salladı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Biber Gazı Sıkan Polise Önce Kafa Attı Sonra Yumruk Salladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (18)

  • gara: kafayı komuş ambulansa oturtmuş 2 19 Yanıtla
  • X: Supeeeerrrrrrrrrr 5 16 Yanıtla
  • HALİM: polisler onun o kafasını kıramamışlar mı.? ağzıyla burnunun yerini değiştirememişlermi.? 13 4 Yanıtla
  • Türkoğlu: Polise kafa atanin kafasını kiracaksin adiler 10 4 Yanıtla
  • tarra yedı: 4/5 yıl alır.hakkında epey bır dosya acılır.ılk cezasıysa 4 bın tl cıvarında oder ve memursa sıcılı bozulur. herhangı kavga dolandırıcılık hıle hakaret vs davası acılırsada yatar ıcerıde 11 3 Yanıtla
  • ...: biber gazı kullanan polislerin allah belasını versin 3 10 Yanıtla
  • tahsin: Demekki gaz sıkmican ağzını burnunu kırıp öyle gaz sıkican 8 5 Yanıtla
  • Mersinli Ahmet : Yarın bir gün başınız dara düştüğünde kafa atanı çağırırsınız o zaman, polisi değil... 13 0 Yanıtla
  • Kemal demir: Ulan.bilip bilmeden ne yaziyorsunuz iki kisiyi ayirmak bu kadarmi zor polis her onune gelene GAZ sikiyor adamin Evi yanmis poliste ona GAZ sikacagina yapani goz altina alsaydi gorevini yapsaydi bilip bilmeden yazmayin serefsizlik yapmayin 3 9 Yanıtla
  • Gfb: Polisi sevmeyenler dilenciyi bile gorunce altina kaciracak gibi olup aman polis yardim diyor.... 9 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement