Bıc Angel Investments'dan Girişimcilik Seminerleri - Son Dakika
Teknoloji

Bıc Angel Investments'dan Girişimcilik Seminerleri

Bıc Angel Investments\'dan Girişimcilik Seminerleri

Melek yatırım ağı BIC Angel Investments ve Boğaziçi Üniversitesi, Türkiye’de girişimcilik ekosistemini doğru bir şekilde büyütmek amacıyla akademik bilgiyi...

09.10.2014 23:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
-

BIC Angel Investments'ın kurucusu olan Dr. Joachim Behrendt İstanbul, Ankara ve İzmir'de üniversitelerle düzenli olarak gerçekleştirdiği çalışmalara bir yenisini daha ekledi. Üniversite öğrencileri, akademisyenler, iş dünyasının önemli isimleri, girişimciler ve startupları bir araya getirecek StartNowHow Girişimcilik Seminerleri Türkiye'nin önde gelen akademik kurumları içerisinde olan Boğaziçi Üniversitesi ve BIC Angel Investments işbirliği ile 20 Ekim Pazartesi günü başlıyor.


Boğaziçi Üniversitesi'nde görevli akademisyenlerinin ve iş dünyasının başarılı isimlerinin bilgi ve deneyimlerini paylaşacağı seminerlerin her birinde ayrı bir konu başlığı işlenecek. Doğru İş Modeli'nin Seçimi, İş Planının Hazırlanması, Finansal Planlama, Stratejik Planlama ve Kontrol, Dijital ve Mobil Pazarlama, Yatırımcı İlişkileri, İnovasyon ve Girişimcilik ele alınacak başlıca konu başlıkları olacak. Seminerler İngilizce ve Türkçe olarak takip edilebilecek.


Türkiye'de melek yatırımcılık gelişiyor ve büyümeye devam ediyor


Üniversitelerde gerçekleşen etkinliklerde ve girişimcilerle bir araya geldikleri toplantılarda Türkiye'deki melek yatırımcılık ve girişimcilik ekosistemini derinlemesine görme ve inceleme fırsatlarının olduğunu söyleyen Joachim Behrendt, girişimcilerin en çok karşılaştığı problemler ile ilgili bir seminer dizisinin yararlı olacağını gördüklerini söyledi. Türkiye'nin en saygın akademik kurumları içerisinde yer alan Boğaziçi Üniversitesi ile yapacakları "Startnowhow Girişimcilik Seminerleri" ile akademik ve uygulamaya dayanan bilgi ve deneyimleri girişimcilere ücretsiz aktarmayı hedeflediklerini belirtti.


Serinin ilk eğitim konusunu "Türkiye'deki Girişimci Ekosistemi" olarak seçtiklerini söyleyen Dr. Joachim Behrendt, Türkiye'deki girişimciğin geldiği noktanın genel bir resmini, Project House Kurucu Ortağı Mehmet Onarcan'ın katılımcılara aktaracağını söyledi. Onarcan katılımcılarla iş hayatındaki tecrübelerini, katılımcıların kurmayı planladıkları işleri nasıl yönetmeleri gerektiği ve nasıl başarıya ulaşabilecekleri konusunda bilgiler aktaracak.


Katılım sayısı 35 kişiyle sınırlı olan eğitime https://startnowhow.eventbrite.com linkinden en geç 17 Ekim Cuma 12:00'a kadar ön kayıt yapılması gerekiyor.


Eğitim Yeri: Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüs İdari Bilimler Binası IB 310 No'lu salon.


Seminer Tarihi: 20 Ekim Pazartesi


Seminer Akışı :


17.15 – 17.30 Kayıt

17.30 – 18.00 Genel Bilgilendirme – Dr. Joachim Behrendt

18.00 - 18.45 Türkiye'deki Girişimci Ekosistemi - Mehmet Onarcan

18.45 - 19.00 Soru&Cevap

19.00 - 19.30 Kahve & Networking




Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Bıc Angel Investments'dan Girişimcilik Seminerleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement