Marmaralı'nın Bürosunda Korku Dolu Anlar - Son Dakika
Güncel

Marmaralı'nın Bürosunda Korku Dolu Anlar

Ak Partili üye ile tartışıp hukuk bürosunu bastı 3 çalışanı rehin aldı.

01.08.2014 00:58  Güncelleme: 10:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'de, merkez Karesi Belediye Meclisinin AK Parti'li üyesi Avukat Ömer Marmaralı ile yaşadığı anlaşmazlık yüzünden, hukuk bürosunda 3 kişiyi rehin alan şahıs, 2 saatlik görüşmeler sonucunda ikna edildi.

Alınan bilgiye göre, Eski Kuyumcular Mahallesi Tevfik Sağlampaşa Caddesi'ndeki Çölmenler İşhanı'nın ikinci katında bulunan avukat Marmaralı'nın hukuk bürosuna gelen Erhan D, elindeki bıçakla 3 kişiyi rehin aldı.

Burada "Başbakan ile görüşmek istediğini" belirten şahıs, içeriden kapıyı kilitledi. Olay yerine giden İl Emniyet Müdürü Feridun Boz, yardımcıları ve şube müdürleri, Erhan D'yi ikna etmeye çalıştı.

Bu sırada şüphelinin rehin aldığı kişilere zarar verme olasılığına karşı, bir çilingir ile 10 özel harekat polisi, binanın ikinci katında hazır bekletildi. İşhanı önünde polisler, geniş güvenlik önlemi aldı. Polis, basın mensupları ile olayı izleyen meraklı vatandaşları uzaklaştırdı.

Bir dönem şoförlüğünü yaptığı Marmaralı ile yaşadığı anlaşmazlık yüzünden aralarında avukatların da bulunduğu 3 kişiyi rehin aldığı öğrenilen şüpheli, yaklaşık 2 saatlik görüşmeler sonucunda ikna edildi.

Kapıyı açan şüpheli, polis aracına bindirilerek götürüldü.


Marmaralı\'nın Bürosunda Korku Dolu Anlar
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Marmaralı'nın Bürosunda Korku Dolu Anlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement