Başları Taşla Ezilerek Öldürülen Çiftin Katili Yeğeni Çıktı - Son Dakika
3. Sayfa

Başları Taşla Ezilerek Öldürülen Çiftin Katili Yeğeni Çıktı

Başları Taşla Ezilerek Öldürülen Çiftin Katili Yeğeni Çıktı

Eskişehir'de 9 ay önce evlerinin bahçesinde başları taşla ezilip öldürülen çiftin cinayet zanlısı yeğenleri çıktı. Acımasız cinayetin zanlısı her şeyi 8 bilezik için yapmış.

20.01.2016 21:07  Güncelleme: 22:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'in Günyüzü İlçesi'nde yaklaşık 9 ay önce evlerinin bahçesinde başları taşla ezilip, çeşitli yerlerinden bıçaklanarak öldürülen 64 yaşındaki Mustafa Karadere ile eşi 60 yaşındaki Tevhide Karedere'nin cinayet zanlısı olarak yeğenleri 28 yaşındaki Adem Karadere gözaltına alındı.

ÖNCE BIÇAKLAMIŞ SONRA BAŞLARINI TAŞLA EZMİŞ

Olay, 24 Nisan 2015 tarihinde Günyüzü İlçesi'ne bağlı, daha önce belde olan son düzenlemeyle mahalleye dönüştürülen Gümüşkonak'ta meydana geldi. Tevhide ve Mustafa Karadere çiftinin cesetleri evlerinin bahçesinde yakınları tarafından bulundu. Yapılan otopside, Mustafa Karadere'nin boğazından, göğsünden olmak üzere 15 yerinden bıçaklandığı ve başına taşla vurulduğu, eşi Tevhide Karadere'nin ise sırtından bıçaklandığı, başına taşla vurularak öldürüldüğü belirlendi.

ÖZEL EKİP TEKNİK TAKİBE ALDI

İl Jandarma Komutanlığı, Karadere çiftinin katil zanlısını bulmak için özel ekip oluşturdu. Ekip çevredeki kamera görüntülerini tek tek incelendi, çok sayıda kişiyle görüşme yaptı. 100'e yakın kişinin kan örnekleri alınıp incelendi. Şüphelenilen bazı kişilerin de telefonları teknik takibe alındı.

KAN ÖRNEĞİ UYUŞTU

İddialara göre kan örnekleri alınanlardan öldürülen Mustafa Karadere'nin Ankara Sincan'da Sanayi çarşısında çalışan ve daha önce de jandarma ekiplerinin şüphe üzerine gözaltına alıp serbest bıraktığı evli 2 çocuk babası Adem Karadare'den alınan kan örneği ile olay yerinde bulunan kan öğreniği uyuştu. Bunun üzerine Adem Karedere jandarma ekipleri tarafından cinayet şüphelisi olarak gözaltına alındı.

HER ŞEY 8 BİLEZİK İÇİNMİŞ

Jandarmada sorgulanan Adem Karadere'nin amcası Mustafa Karedere ile yengesi Tevhide Karadere'yi öldürüp 8 adet bileziğini aldığı iddia edildi. Adem Karadere, işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilecek.


Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Başları Taşla Ezilerek Öldürülen Çiftin Katili Yeğeni Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (16)

  • 06: İdam gelsin diye diye dilimizde tüy bitti. Daha nereye kadar yeter artık 34 1 Yanıtla
  • Tek Türkiye : idam sart! !!! 32 0 Yanıtla
  • AMEDLİ: TÜRKÜN GÜCÜ 4 27 Yanıtla
  • Ege: Akp,ye oy veren türk degildir koyunlar 10 20 Yanıtla
  • eskici: allah belanizi versin sen ve seningibilerin ihtiyar haini 25 0 Yanıtla
  • celal aksam: İdam 24 0 Yanıtla
  • Aydın: YuHHHH Lannnnnn Yok ARtık. 20 0 Yanıtla
  • oooo : ahhhh Akp ülkeyi mahvettin. 9 10 Yanıtla
  • Sakin: Yazık olmuş 15 1 Yanıtla
  • Gurbet: Evlenme çoçuk yapma çalış karında çalışsın elalemin malına ğözünü dikicene veya akrabanın her insanın kendisine göre sorunu var gel bir de böylerinle uğraş. 13 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement