Bıçaklı Saldırgan Babayı Öldürdü, Oğlunu Yaraladı - Son Dakika
Güncel

Bıçaklı Saldırgan Babayı Öldürdü, Oğlunu Yaraladı

Bıçaklı Saldırgan Babayı Öldürdü, Oğlunu Yaraladı

Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde bir kahvede garson olarak çalışan Selim Türkyılmaz, kahvenin önünde tartıştığı Musa ve oğlu Rüştü Akyaz'ı bıçakla yaraladı.

29.01.2015 12:16  Güncelleme: 12:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırıkkale'nin Yahşihan İlçesi'nde bir kahvede garson olarak çalışan 24 yaşındaki Selim Türkyılmaz, kahvenin önünde tartıştığı 49 yaşındaki Musa ve oğlu 19 yaşındaki Rüştü Akyaz'ı bıçakla yaraladı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Rüştü Akyaz öldü, babasının tedavisi devam ediyor.

Yahşihan'ın Cumhuriyet Caddesindeki bir kahvede garson olarak çalışan Selim Türkyılmaz  ile Musa ve oğlu Rüştü Akyaz arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kahve önünde kavgaya dönüşmesi üzerine Türkyılmaz, iddiaya göre üzerindeki bıçakla baba ve oğluna saldırdı. Rüştü Akyaz karnından, babası Musa ise kolundan yaralandı.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri,  Rüştü Akyaz'ı Kırıkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne, babası Musa Akyaz'ı ise Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırdı. Ağır yaralı Rüştü Akyaz, doktorların yaptığı müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.

Selim Türkyılmaz ise olayın ardından polise teslim oldu. - Kırıkkale

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bıçaklı Saldırgan Babayı Öldürdü, Oğlunu Yaraladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • kırıkkaleri: kimse böyle başına gelmeyi istemezdi bir anlık kör şeytana uydu allah kınıyanın başına versin gözünle görmeyince kimse kimsenin hakkımda konuşmasın mapise düşen kişi böyle olmasını istemezdi bu cocugu kınıyanın allah başına versin nazlı senin sonunun ne olacagını biliyormusun kınıyanın başına versin 2 0 Yanıtla
  • umut altunyol: allah kınıyanın başına versin 2 0 Yanıtla
  • kırıkkaleri: dogmadan önce arnına yazılan yazıyı kimse bilemez selim başına böyle olay gelmasini istemezdi bir anlık öfke gençecik fidanın hayatını karattı eskiden 40 senedeymişti kınamak şimdi agzından çıkan kelime arnına yazılıer 0 0 Yanıtla

Advertisement