Bıeber, 3 Yıl Önceki Irkçı Şaka İçin Özür Diledi - Son Dakika
Dünya

Bıeber, 3 Yıl Önceki Irkçı Şaka İçin Özür Diledi

Bıeber, 3 Yıl Önceki Irkçı Şaka İçin Özür Diledi

Kanadalı ünlü pop yıldızı Justin Bieber, 3 yıl önce siyahilere yönelik yaptığı ırkçı esprinin videosu için özür diledi.

02.06.2014 11:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kanadalı ünlü pop yıldızı Justin Bieber, 3 yıl önce siyahilere yönelik yaptığı ırkçı esprinin videosu için özür diledi. Bieber, çocukça ve düşüncesizce yapılmış bir şaka olduğunu söyledi.

Justin Bieber'ın ırkçı espri içeren videosunda şarkıcı bir kız arkadaşı ile birlikte otururken görünüyor. Bu sırada Bieber, "Siyahiler neden elektrikli testereden korkar?" şeklinde bir soru soruyor. Bu sırada görüntüde olmayan bir arkadaşı Bieber'ı yapcağı espri için "sakın söyleme" diyerek uyarıyor. Sorusunu kendi cevaplayan Justin Bieber, ABD'de siyahi asıllılara köle olduğunu ifade etmek için kullanılan "zenci" tabirini tekrarlayarak bir şaka yapıyor. Şakada kelimeyle ses benzerliği yapan Bieber, "Kaç, zenci, zenci, zenci, zenci, zenci" diyor.

Ortaya çıkan videonun 2011 yılında yayınlanan Justin Bieber'ın "Never Say Never" adlı belgesel filmi sırasında çekilmiş olduğu ifade edildi. O dönemde daha 17 yaşında olan Justin Bieber videonun gün yüzüne çıkmasıyla birlikte yaptığı ırkçı espri için özür diledi. Yaptığı şakanın düşüncesizce ve çocukça olduğunu belirten Bieber, açıklamasında, "Genç bir adam olarak bazı kelimelerin ne kadar güçlü ve ne kadar kırıcı olabileceğini anlamamıştım" şeklinde konuştu.

Justin Biber ve menajerinin videodan haberdar oldukları ve daha önce videonun medyada yayınlanmaması için para ile satın almaya çalıştıkları iddia edildi. - CALIFORNIA

Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Bıeber, 3 Yıl Önceki Irkçı Şaka İçin Özür Diledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement