Bıg Brother Türkiye Çok Yakında Ekranda - Son Dakika
Güncel

Bıg Brother Türkiye Çok Yakında Ekranda

Dünyada milyonlarca kişinin nefesini tutarak izlediği efsane program 'Big Brother' çok yakında Türkiye'de...

17.08.2015 10:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ERKEKLER KADINLARA FARK ATTI

www.startv.com.tr adresinde yayınlanan formu doldurarak 'Big Brother Türkiye'ye başvuran 27 bin 500 aday ezici bir çoğunlukla erkeklerden oluşuyor. Kadınlara oranla 3.5 kat fazlasıyla başvuran erkeklerin yaş ortalaması 26. Kadınların yaş ortalaması ise 25.

"İLK SEZONDA MUTLAKA OLMALIYIM"

Çoğunlukla üniversite mezunu olan adaylar, 'Big Brother'ın tüm yurtdışı versiyonlarını izlemiş, 'Big Brother Türkiye'nin ilk sezonunda yer almayı prestij olarak görüyor ve çok istiyor.

Başvuru tarihinden çok sonra açıklanan 1 milyon liralık para ödülü de bu isteğin kanıtı. 1 milyon lira para ödülünü henüz duyurmamışken binlerce başvuru alan Big Brother evinde birbirini hiç tanımayan 8 kadın ve 8 erkekten oluşan 16 kişi, 100 gün boyunca dış dünya ile hiçir temas kurmadan yaşayacak.

POZİTİF OLMAK KAZANDIRIYOR

Big Brother'ın kendilerine verdikleri direktifler doğrultusunda bazen akıl sınırlarını zorlayan görevleri yerine getirmek için çalışacak olan 16 kişi için temel prensip, 'pozitif olabilmek'.

137 BİN 500 DAKİKALIK GÖRÜŞME

Başvurular sürerken bir yandan da adaylarla ön görüşmeler gerçekleşiyor. Star TV Programlar Danışmanı Pelin Akat'ın da aralarında bulunduğu Star TV yetkilileri ve Endemol Shine Türkiye ekibi her bir aday ile yüz yüze görüşüyor. Ortalama 5 dakikalık bu görüşme toplamında 137 bin 500 dakika, 2 bin 291 saat, 96 güne denk geliyor.

TÜM ŞOVLARIN ÖNCÜSÜ

Çok yakında Star TV'de 'Big Brother Türkiye' adıyla yayınlanmaya başlayacak olan çatışması az, eğlencesi bol, 1 milyon lira ödüllü pozitif program, tüm dünyada TV şovlarının miladı olarak kabul ediliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bıg Brother Türkiye Çok Yakında Ekranda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement