Big Brother Türkiye'nin Ön Elemelerinde İlk Durak İstanbul - Son Dakika
Güncel

Big Brother Türkiye'nin Ön Elemelerinde İlk Durak İstanbul

Hem muhteşem bir dünyanın kapısını aralamak hem de 1 milyon liralık büyük ödülü kazanmak isteyenlerin başvurduğu Big Brother'a gösterilen yoğun ilgiden ötürü ön elemeler erkene alındı.

27.07.2015 14:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünyanın medya prodüksiyon devi Endemol Shine'ın 1 milyon lira ödüllü efsane programı 'Big Brother Türkiye' için Star TV'ye başvuru yağıyor. 'Big Brother'a gösterilen yoğun ilgiden ötürü, programın yapım ekibi ve Star TV temsilcilerinden oluşan heyet, İstanbul için ön elemeleri erkene aldı. www.startv.com.tr adresine başvuran onbinlerce aday tek tek inceleniyor ve yüz yüze görüşmeye çağrılıyor.

GÖRÜŞMELERE İSTANBUL'DAN BAŞLADI

Star TV Programlar Danışmanı Pelin Akat'ın da aralarında olduğu heyet, Endemol Shine Türkiye'nin Bebek'te bulunan ofisinde İstanbul başvurularını değerlendirmeye başladı. Adaylar ile yüz yüze mülakat yapan heyet, daha sonra Türkiye'nin diğer illerindeki adaylarla görüşmelere başlayacak.

BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR

Bu ihtişam dolu dünyaya katılmak ve 1 milyon lira olan büyük ödülü kazanmak için başvurular da tüm hızıyla devam ediyor. Adayların tek yapması gereken, Star TV'nin, 'www.startv.com' adresinde yer alan başvuru formunu doldurmak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Big Brother Türkiye'nin Ön Elemelerinde İlk Durak İstanbul - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement