Biga'da Alışveriş Günleri Düzenlenecek - Son Dakika
Güncel

Biga'da Alışveriş Günleri Düzenlenecek

Biga\'da Alışveriş Günleri Düzenlenecek

Biga Ticaret ve Sanayi Odası, Biga Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Biga Belediyesi tarafından indirimli alışveriş günleri düzenlenecek.

16.11.2016 10:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Biga Ticaret ve Sanayi Odası, Biga Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Biga Belediyesi tarafından indirimli alışveriş günleri düzenlenecek.

Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, düzenlenen tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, alışveriş günlerinin 15-18 Aralık tarihlerinde yapılacağını söyledi.

Amaçlarının, şehrin farklı noktalarında düzenlenecek etkinlikler ile halkın sokaklarda hoşça vakit geçirmelerine olanak sağlamak olduğunu ifade eden Işık, "Alışveriş yapmayı özendirmek, esnafın yapacağı indirimlerle halka ucuz alışveriş imkanı sağlamak istiyoruz. Esnafın elinde kalmış stokların tüketilerek, yapacağı satış ve reklamlarla kar elde etmesi sağlanacaktır. Çevre il ve ilçelerden de katılım sağlayarak alışveriş günleri dışında da Biga esnafının alışveriş için cazip adresler olarak akılda kalmasına olanak sağlanacaktır." diye konuştu.

Toplantıya, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan, Biga Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Mutur ile organizasyon komitesi katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Biga'da Alışveriş Günleri Düzenlenecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement