Biga'da, 'Hoş Geldin Bebeğim' Partisi - Son Dakika
Yerel

Biga'da, 'Hoş Geldin Bebeğim' Partisi

Biga\'da, \'Hoş Geldin Bebeğim\' Partisi

Çanakkale’ye bağlı Biga İlçesinde belediye tarafından hayata geçirilen projelerden biri olan ‘Hoş Geldin Bebek’ ile dünya’ya gözlerini açan bebeklere ‘Hoş Geldin Bebeğim’ partisi düzenlendi.

09.11.2016 16:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'ye bağlı Biga İlçesinde belediye tarafından hayata geçirilen projelerden biri olan 'Hoş Geldin Bebek' ile dünya'ya gözlerini açan bebeklere 'Hoş Geldin Bebeğim' partisi düzenlendi.

Biga Belediyesi tarafından hayata geçirilen projelerden biri olan 'Hoş Geldin Bebek' ile dünya'ya gözlerini açan bebeklere 'Hoş Geldin Bebeğim' partisi düzenlendi. Belediye binasında düzenlenen partide, ilçede yeni doğan 554 bebek bir araya geldi.

2015 yılında başlatılan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce ilçede belirlenen yeni doğan bebekleri ziyaret ederek ihtiyaçlarını karşılamayı amaçladıklarını belirten Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, "Aileleri tebrik ederek hediyeler verdik. Bu vesileyle Biga'mızda doğan bebeklerimize 'Hoş Geldin Bebeğim' partisi düzenledik. Biga'mızda yeni doğan bebeklerimize hoş geldin diyor, Anne ve Babaları ile birlikte mutlu, sağlıklı ve uzun ömürler geçirmelerini diliyorum" diye konuştu.

Işık, anne ve bebekleri ile birlikte pasta kesilerek, yeni doğan bebeklerin fotoğraflarının yer alacağı bir albüm hediye etti. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Biga'da, 'Hoş Geldin Bebeğim' Partisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement