Biga'da Şadan Doğan Anaokulu Açıldı - Son Dakika
Yerel

Biga'da Şadan Doğan Anaokulu Açıldı

Biga\'da Şadan Doğan Anaokulu Açıldı

Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Çanakkale’de eğitime büyük katkılar sunan Doğanlar Holding son olarak Şadan Doğan Anaokulu’nu törenle hizmete açtı.

27.11.2015 16:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Çanakkale'de eğitime büyük katkılar sunan Doğanlar Holding son olarak Şadan Doğan Anaokulu'nu törenle hizmete açtı.

3 derslik, 1 aile eğitim salonu, 1 yemekhane, 1 bekleme salonu, 1 rehberlik odası ve idare ve hizmet odaları birimlerinden oluşan Biga Şadan Doğan Anaokulu'nun resmi açılış törenine; Çanakkale Valisi Hamza Erkal, Çanakkale Milletvekili Av. Muharrem Erkek, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Doğtaş Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Şadan Doğan, Biga Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan, Çan Kaymakamı Nurettin Kakillioğlu, Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, İl Milli Eğitim Müdürü Zülküf Memiş, İlçe ve belde belediye başkanları, kurum müdürleri, İl/İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri, çok sayıda protokol mensubunun yanı sıra öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Törende yapılan konuşmaların ardından bir öğrenci okul adına Şadan Doğan'a çiçek takdim ederek teşekkürlerini sundu. Açılış kurdelesinin kesilmesinden sonra Vali Hamza Erkal ve protokol üyeleri okuldaki derslik, salon ve hizmet odalarını gezdi. Verilen kokteyl ile açılış töreni sona erdi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Biga'da Şadan Doğan Anaokulu Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement