Biga'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Biga'dan Kısa Kısa

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Sosyal Dayanışma ve Ekonomik Araştırmalar Topluluğu öğrencileri "yardımlaşma gecesi"nde bir araya geldi.

10.12.2015 09:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Sosyal Dayanışma ve Ekonomik Araştırmalar Topluluğu öğrencileri "yardımlaşma gecesi"nde bir araya geldi.

Belediye Kültür Sarayı'nda düzenlenen etkinlikte, öğrenciler bazı yörelerden türküler seslendirdi.

İktisadi Gelişme ve Uluslararası İktisat Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. İsmail Seki, ikincisini düzenledikleri etkinlikten elde edilen gelirle ihtiyaç sahibi öğrencilerin eğitimlerine destek sağlanacağını belirtti.

Biga spor mevlit okuttu

Çanakkale Süper Amatör Küme ekiplerinden Bigaspor Kulübü yöneticileri, vefat eden eski yöneticiler, çalışanlar, sporcular ve taraftarlar için Çarşı Camisi'nde mevlit okuttu.

Kulüp Başkanı Mustafa Durak, gazetecilere yaptığı açıklamada, kulübün kuruluşunun 50'nci yıl dönümü dolayısıyla birçok etkinlik düzenlediklerini, mevlitin de bunlar arasında yer aldığını belirtti.

Mevlite, Biga Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan, Belediye Başkanı İsmail Işık, İlçe Müftüsü Fahri Tüfekçioğlu, spor kulüplerinin temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Biga'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement