Biga'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Biga'dan Kısa Kısa

Biga Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından "En güzel çiçekli balkon" yarışması düzenlendi.

14.07.2016 09:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Biga Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından "En güzel çiçekli balkon" yarışması düzenlendi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, birinci, ikinci ve üçüncülerin ödüllendirileceği yarışması için başvurular 29 Temmuz mesai bitimine kadar sürecek.

Başvurular Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne yapılacak. Dereceye girenler için ödül töreni Biga Belediyesi hizmet binasında 12 Ağustos'ta düzenlenecek.

Biga TSO logosunu ve ismini tescilledi

Biga Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ismini ve logosunu tescilledi.

Biga TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, yaptığı açıklamada, son 60 yılda hızla ilerleyen teknoloji, buna bağlı olarak insanların istek ve ihtiyaçlarının değişimiyle dünya piyasalarını ayakta tutan yenilikçi fikirlerin markalaşmasının, marka tescilini ön plana çıkardığını söyledi.

Bu nedenle şirketlerin en değerli varlıkları olan fikri haklarını sadece bir tescil olarak görmeyip etkin bir şekilde yönetmelerinin zorunluluk haline geldiğine işaret eden Doğan, şöyle konuştu:

"Marka, mal ve hizmet üreten kişi ya da kişilerin sektör bazında aldıkları yerin konumunu temsil eden işaretlerdir. Çağın getirilerinin farkında olan işletmeler, kurumlar,m arkanın önemini bilmekte ve marka tescil faaliyetlerini itinayla uygulamaktadırlar. Bu doğrultuda odamız şubat ayı içinde 8. dönem akreditasyonumuzu yenileyerek TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun elinden akredite oda sertifikamızı almıştık. Şimdi Türk Patent Enstitüsü (TPE) tarafından onaylı marka tescilimizi yaptık. Artık markamız da tescillendi. Böylece ticaret unvanımız güvence altına alınmış oldu."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Biga'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement