Biga Gıda, Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı - Son Dakika
Güncel

Biga Gıda, Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı

Biga Gıda, Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı

Biga'da bu yıl 11'incisi düzenlenen Gıda, Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı'nda elektrikli araçlar yoğun ilgi görüyor.

10.10.2016 12:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Biga'da bu yıl 11'incisi düzenlenen Gıda, Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı'nda elektrikli araçlar yoğun ilgi görüyor.

Fuarında görücüye çıkan araçların Türkiye'de üretimi için izinlerin alındığı ve yıl sonuna kadar "Türk Malı" olarak üretilecek araçların, hem iç hem de dış pazara satılacağı belirtildi.

Elektrikli araçların satış müdürü Hakan Ceray, ürünleri arasındaki Enbo Fix Style modelinin, otomobil konforu sunduğunu söyledi.

Bunların Türkiye'de ilk defa yerli üretim olarak önümüzdeki aylarda piyasaya çıkacağını belirten Ceray şunları söyledi:

"Sanayi ve Ticaret Bakanlığından üretim izinleri, Avrupa'dan tüfleri alındı. Yaklaşık 100 kilometreye kadar menzili var. 2 buçukla 3 saat arasında şarj olayı var. Yani 100 kilometreyi siz 1 liraya gidebiliyorsunuz. 2 buçuk saatte ortalama şarj oluyor. Teknik sistem açısından baktığınız zaman disk var, geri vitesi var, sinyalleri var, uzaktan kumandası alarmı var, deri döşeme içerisi, iki kişi rahatlıkla binebilir ve seyahat edebilir. Güvenli bir araçtır, güvenlik testlerini geçmiş bir araçtır. ve kullanılması çok rahattır. Çocuk da kullanabilir yaşlı kadında kullanabilir. Yani pazara giderken, gezmeye giderken ve ya bir yere giderken kullanabilirsin. Yazın kapılarını çıkartabilirsiniz. Yazlık olarak yapabilirsiniz. Herkesin kullanabileceği pratik üç tekerlekli bir araç."

Ceray, elektrikli araçlara yoğun talep olduğunu da sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Biga Gıda, Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement