Biga Myo 25.dönem Mezunlarını Verdi - Son Dakika
Yerel

Biga Myo 25.dönem Mezunlarını Verdi

Biga Myo 25.dönem Mezunlarını Verdi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi(ÇOMÜ)Biga Meslek Yüksek Okulu 2014-2015 Eğitim ve Öğretim yılı Mezuniyet Töreni Biga Belediyesi Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

24.06.2016 13:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi(ÇOMÜ) Biga Meslek Yüksek Okulu 2014-2015 Eğitim ve Öğretim yılı Mezuniyet Töreni Biga Belediyesi Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Mezuniyet yürüyüşü ile başlayan programda Biga Meslek Yüksek Okulu birincisi muhasebe ve vergi uygulamaları programı bölümü öğrencisi Esin Sayi konuşmasını yaparak, ismini geleneksel mezuniyet kütüğüne çaktı. Biga Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Suat Uğur yaptığı konuşmada, "Biga Meslek Yüksek Okulu çeyrek asrı tamamladı ve 5 bininci mezununu verdiği çok anlamlı bir gün. Okul birincimize 5 bin numaralı diplomayı veriyoruz. Okulumuzdan mezun Jandarma Uzman Çavuş Ulaş Açıkgöz'e ve tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi(ÇOMÜ)Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer'de konuşmasına, "Üniversite bitmekle eğitim sona ermez, kendimizi geliştirme sürecimiz sona ermez. Hayat boyu insan kendisini geliştirmesi gereken bir varlıktır. Bu anlamda Üniversite bittikten sonra da çalıştığınız alanlarda kendinizi geliştirmeye yönelik gayret göstermenizi ve gayretlerinizin devam etmesini özellikle istiyoruz. Öğrencilerimizin iyi bir ahlak iyi bir kişilik sahip olması bütün bilgilerden daha önemlidir. Göreceksiniz ki hayatta huzurlu ve başarılı olmanızın aslında esas anahtarını iyi bir kişilik ve iyi bir ahlak anlayışı oluşturur" ifadelerini kullandı.

Okul ikinci ve üçüncülerine diploma ve hediyeleri verildi. Öğrenciler toplu halde keplerini havaya fırlatarak mezuniyetlerini ilan ettiler. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Biga Myo 25.dönem Mezunlarını Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement