Biga Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Bakan Yazıcı'ya Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Biga Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Bakan Yazıcı'ya Ziyaret

Biga Ticaret ve Sanayi Odası\'ndan Bakan Yazıcı\'ya Ziyaret

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan ve beraberindeki heyeti bakanlık toplantı salonunda kabul etti.

22.07.2013 21:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yapılan seçim sonucu başkanlık görevine getirilen Şadan Doğan ve heyetine başarılar dileyen Yazıcı, Biga Limanı ve ticaretiyle ilgili Başkan Doğan'dan bilgi aldı.

"Birlik ve beraberliğimiz; en büyük zenginliğimizdir" diyen Hayati Yazıcı, "Bunun en güzel örneği Çanakkale'dir. Çanakkale bu topraklardaki birlik ve beraberliğimizi, kardeşliğimizi haykıran şehirdir. Çanakkale 'de yazılan tarih; aradan binlerce yıl geçse de bu topraklarda yaşayan milyonlara örnek olmaya devam edecektir." dedi.

Biga'nın bulunduğu konum itibariyle avantajları bulunduğunu söyleyen Yazıcı, Karabiga Limanı Projesini n Biga'nın ticaretine büyük katkılar sağlayacağını söyledi.

Bakan Yazıcı, dünyada ve ülkemizde yaşanan sorunlara rağmen ekonomik alanda rakamlara bakıldığında büyümenin ve gelişmenin gözle görülür düzeyde olduğunu kaydetti.

Mısır'da yaşanan gelişmelere de değinen Yazıcı, Mısır'da yaşanan olaylardan ticaretimizin etkilenmediğini ve Mısır'daki gelişmeleri yakından takip ettiklerini ifade etti.

Gezi olayları ile ilgili konuşan Gümrük ve Ticaret Bakanı Yazıcı, hiçbir hak kullanımının ölçüsüz olamayacağını, bu tür eylemlerin kamu düzenini bozmadan, hak ve hukuk çerçevesinde yapılması gerektiğini kaydetti.

Toplantıda Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı İsmail Yücel ve İç Ticaret Genel Müdürü Dursun Çoşkun Çelebi de katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Biga Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Bakan Yazıcı'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement