Bigadiç Belediyespor'dan Görkemli Açılış - Son Dakika
Güncel

Bigadiç Belediyespor'dan Görkemli Açılış

Bigadiç Belediyespor\'dan Görkemli Açılış

Voleybol müsabakalarında geçtiğimiz sezonu Şampiyon olarak, Futbol müsabakalarını da başarı ile tamamlayan Bigadiç Belediyespor 2016-2017 sezon açılışını Bigadiç Müzesi Antik Salonu'nda düzenlenen programla yaptı.

21.09.2016 16:58  Güncelleme: 16:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bigadiç Belediye spor'un 2016-2017 sezon açılışı için Bigadiç Müzesi Antik Salonu'nda düzenlenen törene Kaymakam Barış Aktan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mehmethan Doğan, Belediye Başkanı İsmail Avcu, Bigadiç Belediyespor Başkanı Yakup Aygören, sporcular, teknik heyetler, okul müdürleri, daire amirleri, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, STK temsilcileri, muhtarlar, sponsorlar ve davetliler bir araya geldi.

Programa Bigadiç Kaymakamı Barış Aktan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mehmethan Doğan, Belediye Başkanı İsmail Avcu, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Akgün, Bigadiç Belediyespor Kulübü Başkanı Yakup Aygören, Balıkesir Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Doç. Dr. Fahri Akçakoyun, Dr. Nahit Özdayı, Öğr. Gör. Uğur Yalnız, Arş. Gör. Alp Kağan Kilci, Arş. Gör. Bekir Çiftçi, Balıkesir Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Genel Sekreteri Turan Kara, Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Beyhan Çömezoğlu, 1 Nolu Sağlık Merkezi Sorumlu Hekimi Dr. İbrahim Ergin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Efe, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Bayram Şen Yavuz, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Şinasi Özulus, Belediye Meclis Üyeleri Resül Bintepe, Yusuf Demirbaş, Nazım Özyiğit, Mustafa Biçe, Halil Kurtbay, Ersin Uras, Yılmaz Yıldırım, Ömer Faruk Özcan, Ziraat Odası Başkanı Kamber Salur, İlçe Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürü Tezcan Koç, Hera Termal İşletme Müdürü İlker Ünver, Bişokop Başkanı Şerif Çolak, Bigadiç Seyahat Kooperatifi Başkanı Gencay Çınar, Halk Bank Şube Müdürü Ali Devrim Önder, AK Parti İlçe Başkanı Neşet Akbıyık, CHP İlçe Başkanı Hasan Yılmaz, MHP Eski İlçe Başkanı İsmail Çakır, Bigadiç Belediyespor Kulübü Eski ve Yeni Yönetim Kurulu Üyeleri, Bigadiç'li Onkolikler Tribün Lideri İdris Bozdemir, sporcular, teknik heyetler, okul müdürleri, daire amirleri, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, STK temsilcileri, muhtarlar, sponsorlar ve davetliler katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklâl Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda açılış konuşmasını gerçekleştiren Bigadiç Belediyespor 2. Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Yusuf Demirbaş, ''Kulübümüz ilçemizde sporun gelişmesi, yaygınlaşması, gençlerimizin sağlıklı koşullar altında spor yapabilmesi için yoğun bir çaba içerisinde, şampiyonluğun geldiği başarılı bir sezonu geride bıraktık, İnşallah bu sene daha güçlü bir Bigadiç'i hem voleybolda hem de futbolda temsil edeceğiz, geçen sezon şunu gördük, gençlerimize olanaklar sağlandığı zaman, fırsatlar sağlanıp verildiği zaman bizlere neleri yapabileceklerini en iyi şekilde göstermiş bulunmaktadırlar. Belediye Başkanımız Sayın İsmail Avcu'ya çok teşekkür ediyorum, bize bu fırsatı ve her imkanı sağladılar. Sezon açılışımız Bigadiç'e hayırlı olsun'' dedi.

Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu yaptığı konuşmada şunları söyledi; ''Oyuncularımız geçen sezonu başarılı geçirdi, hedeflerimize bir bir ulaşıyoruz. Çok mutluyuz. Herkese tek tek teşekkür ediyorum. İnşallah bu sezonda da kupalar kazanacağız. Bigadiç olarak gurur ve onur duyduk. Halkın spor yapma imkanını tanımak belediyelerin asli görevlerinden bir tanesidir. Çünkü sağlıklı toplum, sağlıklı insan bir ilçede onlara bu fırsatı tanımak, sağlıklı bir yapıya kavuşmalarını sağlamak bizlerin imkanlarımız dahilinde görevlerimizdendir. İşte geçen sezon şampiyon olduk, kupalar kazandık, Bunları gören, duyan gençler de daha heveslenerek imkan buldukça spor yapma fırsatlarını değerlendiriyorlar. Bizde gençlerimize olanaklar sağlamak amacı ile projeler geliştiriyoruz. Yatırımlarımız sağlıkta, eğitimde, sporda kısaca her alanda devam ediyor. Yeni stad yapıyoruz, 6480 metre bisiklet yolları yaptık, gençlerimize montajları bitmek üzere olan 1045 adet bisikleti dağıtacağız, dolayısı ile gençlerin ve insanlarımızın spor yapabilmeleri için elimizden geleni ardımıza koymuyoruz. Burada gençlerimize sahip çıkan, onları kötü alışkanlıklardan uzak tutan spora teşvik eden tüm yöneticilerimize emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Aramızda spora emek ve gönül vermiş eski yönetici arkadaşlar var onlara da teşekkür ediyorum. Sporcularımızın da başarılarının devamını getirerek daha nice kupalar kazanmalarını diliyorum. Sezon açılışımız hayırlı olsun'' dedi.

Konuşmaların ardından Bigadiç Belediyespor Erkek Voleybol Takımı ile Futbol Takımı oyuncuları ve teknik ekipler katılımcılara tanıtıldı. Programda yeni sezonun hayırlara vesile olması için kurban kesildi, dualar okundu. Katılımcılara verilen yemeğin ardından ise program Bigadiç Belediyespor Erkek Voleybol Takımı ile Futbol Takımı ile toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bigadiç Belediyespor'dan Görkemli Açılış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement