Bigadiç'te AK Parti Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Bigadiç'te AK Parti Coşkusu

Bigadiç\'te AK Parti Coşkusu

Balıkesir'in Bigadiç ilçesinde AK Parti Belediye Başkan Adayı İsmail Avcu, ilçe pazarında vatandaşlarla bir araya geldi.

27.02.2014 20:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Bigadiç ilçesinde AK Parti Belediye Başkan Adayı İsmail Avcu, ilçe pazarında vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Bİgadiç Belediye Başkan Adayı İsmail Avcu, ilçe merkezinde her hafta kurulan en büyük semt pazarı Perşembe Pazarında pazar esnafını ziyaret etti, vatandaşlarla görüştü. Pazar yerine kurulan AK Parti seçim aracına ilgi gösteren çok sayıda Bigadiçli partiye üye oldu. AK Parti Bigadiç Belediye Başkan adayı İsmail Avcu, yarın miting için BalıkesiR7e gelecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı bigadiç olarak yalnız bırakmayacaklarını, Başbakanı karşılamaya hazır olduklarını söyledi. İsmail Avcu, "'Başbakanımızı karşılamak için tüm ilçemiz ile birlikte seferber olduk. Allah'ın izni ile cuma günü Başbakanımız Balıkesir Kuva-yi Milliye Meydanı'ndan halkımıza seslenecek. Bizler de bu vesile ile ilçemizden Başbakanımızı karşılamaya gidiyoruz. İlçemizde Başbakanımızın mitingi için halkımızdan büyük bir ilgi var. Bu da bizleri çok gururlandırıyor. Bu vesile ile ben bütün hemşehrilerimizi özellikle de başta Bigadiçli vatandaşlarımız olmak üzere tüm Balıkesir halkını Başbakanımızın mitingine davet ediyorum" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bigadiç'te AK Parti Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement