Bigadiç'te Öğrenciler Askeri Bando ile Coştu - Son Dakika
Güncel

Bigadiç'te Öğrenciler Askeri Bando ile Coştu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu Balıkesir Garnizon Komutanlığı, Bakım Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı'na bağlı Askeri Bando ile doyasıya yaşadı.

27.04.2016 12:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bigadiç İlyaslar Ortaokulu Müzik Öğretmeni Selda Temirtaş'ın girişimleri sonucu İlkokul ve Ortaokul öğrencileri ve velileri, mahalle meydanında ve okul bahçesinde Askeri Bandonun birbirinden güzel marşları ile farklı bir gün geçirdiler. Öğrencilere farklı ve eğlenceli bir gün yaşatmak için okula gelen bando son yaşanan terör saldırıları nedeniyle sadece marş çaldı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 96. yıl dönümü kutlamaları kapsamında böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyleyen Bigadiç İlyaslar İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Muhterem Dayanç, "Okulumuza davetimiz üzerine gelen askeri bando, öğrencilerimize unutulmayacak bir konser verdi. Konsere öğrencilerimizin yanı sıra velilerde katıldı. Çocuklarımız çok farklı bir gün geçirdiler. Verilen bu güzel konser ile öğrencilerimize bayram coşkusunu yaşatan Balıkesir Garnizon Komutanlığı, Bakım Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığına, Askeri Bando mensuplarına, Müzik Öğretmenimiz Selda Temirtaş'a ve Muhtarımız Fatih Zorlu'ya teşekkür ederiz" dedi.

Konser sonrasında Askeri Bando mensuplarına Nail Et ve Balık Restaurant Kır Bahçesi Sahibi Ender Dolgun tarafından yemek ikramında bulunuldu. Yemek sonrasında okul öğrencileri, Balıkesir Garnizon Komutanlığı, Bakım Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığına, Askeri Bando mensupları ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bigadiç'te Öğrenciler Askeri Bando ile Coştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement