Bigalı Öğrencilerden Depremzede Öğrencilere Yardım - Son Dakika
Yerel

Bigalı Öğrencilerden Depremzede Öğrencilere Yardım

Bigalı Öğrencilerden Depremzede Öğrencilere Yardım

Biga Tevfik Emin Başarır İlkokulu öğrencileri deprem mağduru olan Çanakkale’nin Ayvacık ilçesindeki öğrencileri unutmadı.

20.02.2017 14:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Biga Tevfik Emin Başarır İlkokulu öğrencileri deprem mağduru olan Çanakkale'nin Ayvacık ilçesindeki öğrencileri unutmadı.

Biga Tevfik Emin Başarır İlkokulu öğrencileri Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde depremden etkilenen öğrencilere oyuncak ve kırtasiye yardımında bulundu. Okul Müdürü Bayram Ali Dur yaptığı açıklamada, "Okulumuz öğrencileri, Ayvacık ilçemizde meydana gelen depremde mağdur olan öğrencilerin acısını paylaşmak için ailelerinin ve öğretmenlerinin organizasyonunda topladıkları 209 parça yardımı bizzat kendileri getirip bize teslim ettiler. Belki kendi boyası yarımdı ama oradaki deprem mağduru öğrenciye hiç kullanılmamış bir boya hediye ettiler. Burada tüm emeği geçen öğretmen ve öğrenci velilerimizle beraber kendileri küçük yürekleri büyük öğrencilerimizi kutluyorum" dedi. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Nermin Şahin'de, öğrencilerin biz yanınızdayız mesajı verme adına olumlu bir davranışta bulunduklarını ifade ederek yardımları teslim aldı. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bigalı Öğrencilerden Depremzede Öğrencilere Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement