Bik Genel Müdürü Karaca, Başkan Yılmaz'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Bik Genel Müdürü Karaca, Başkan Yılmaz'ı Ziyaret Etti

Bik Genel Müdürü Karaca, Başkan Yılmaz\'ı Ziyaret Etti

24 Haziran 2015 Çarşamba günü Bakanlar Kurulu Kararı ile Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğü görevine atanan Yakup Karaca, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ı ziyaret etti.

28.07.2015 11:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

24 Haziran 2015 Çarşamba günü Bakanlar Kurulu Kararı ile Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğü görevine atanan Yakup Karaca, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ı ziyaret etti.

2010 Yılından beri Basın İlan Kurumu Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüten ve 24 Haziran 2015 Çarşamba günü Bakanlar Kurulu Kararı ile Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğü görevine atanan Yakup Karaca, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ı ziyaret etti. Başkanlık Makamında gerçekleştirilen ziyarete Basın İlan Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Canbey, BİK Resmi İlanlar Müdürü İdris Çam, BİK Bolu Şube Müdürü Ümit Kızıltepe ve Sakarya Şube Müdürü Ömer Faruk Çakır da katıldı.

Ziyarette konuşan Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Yakup Karaca; "Şubemiz bulunan yerlere başta Valimiz ve Belediye Başkanlarımız olmak üzere bir takım ziyaretlerde bulunuyoruz. Bugün bizi kabul ettiğiniz için size teşekkür ederiz. Basın İlan Kurumu Resmi ilanlarımızın yayınlanması neticesinde yerel basınımızın da bu şekilde desteklenmesi sonucu kurulmuş bir kurum ve biz bu konuda belirli bir düzenleme sağlamaya çalışıyoruz. Esas görevimiz ise gazeteciliğin gelişmiş ülkelerdeki gibi hem nitelik hem de nicelik açısından gelişmesini sağlamak. Basının varlığı şart ve az öncede dediğim gibi nitelik ve niceliği yüksek bir basının varlığı daha da şart ve bizim görevimizde bunu sağlamak" dedi.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; "Öncelikle Bolu'da kurumunuzun bir bürosunu açmış olduğunuzdan dolayı teşekkür ediyoruz. Basın demokrasilerin olmazsa olmazı bir kurum. Fakat sizin de söylediğiniz gibi herkesin görevini doğru yapma zorunluluğu olduğu gibi basının da görevini doğru yapma gereği bulunmakta. Ben ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum" şeklinde konuştu. - BOLU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bik Genel Müdürü Karaca, Başkan Yılmaz'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement