Bik Genel Müdürü Karaca, Sakaryalı Gazetecileri Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Bik Genel Müdürü Karaca, Sakaryalı Gazetecileri Ziyaret Etti

Bik Genel Müdürü Karaca, Sakaryalı Gazetecileri Ziyaret Etti

Sakarya Gazeteciler Birliği ile Sakarya Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret eden Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürü Yakup Karaca, yazılı basın organlarının sektör olarak gelişmesi için elinden gelen desteği vermeye hazır olduğunu ifade etti.

28.07.2015 14:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Gazeteciler Birliği ile Sakarya Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret eden Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürü Yakup Karaca, yazılı basın organlarının sektör olarak gelişmesi için elinden gelen desteği vermeye hazır olduğunu ifade etti.

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay'ın milletvekili aday adaylığı için görevden ayrılması üzerine, 5 yıldır sürdürdüğü Genel Müdür Yardımcılığı'ndan Genel Müdürlüğe atana Yakup Karaca, Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Canbey, İlan Müdürü İdris Armağan Çam ve BİK Sakarya Şube Müdürü Ömer Faruk Çakır ile birlikte Sakarya Gazeteciler Birliği ve Sakarya Gazeteciler Cemiyeti'ne ziyarette bulundu.

Sakarya Gazeteciler Birliğine yaptığı ziyarette Başkan Zeki Aydıntepe, Kurucu Başkan Müjdat Çetin, Başkanvekili Salih Yalçıntaş, yönetim kurulu üyeleri Semra Can ve Ahmet Kaya tarafından birlik merkezinde ağırlanan Genel Müdür Karaca, "Sektörü kaldırmak için sizlerde bir araya gelmişsiniz. Sizin gibi, bizim de hedefimiz meslektaşlarımızın haklarının korunması. Birlikte hareket edersek, sektörümüzü daha iyi yerlere getireceğimizi düşünüyorum. Rekabet olmadığı yerden de pek hayır gelmez. Rekabet olursa meslek kazanır. Tabii ki rekabet derken güzel hizmetlerde meslektaşlar olarak ta bir araya gelin. Mesleki anlamda rekabet olması her zaman iyidir. Dernekler olarak hizmet yarışı içinde olun" dedi.

Sakarya Gazeteciler Cemiyetine yaptığı ziyarette Başkan Sezai Matur ve Yönetimi Kurulu tarafından karşılan Karaca, Sakarya'ın kurum olarak kendileri için ayrı bir yeri olduğunu ifade etti. Karaca, gazete denetimi sırasında silahlı saldırı ile ölen Recep Pulat, Devrim Özergin'i rahmetle andıklarını da belirtti. Sakarya Gazeteciler Cemiyetinin bu saldırı sonrası daima yanlarında olduğunu belirten Karaca, bu davranıştan ötürü teşekkür etti. Sakarya Basınının yerel basın kuruluşları arasında örnek teşkil ettiğini ifade eden Karaca, "Yerel basının ve yazılı basın organlarının sektör olarak gelişmesi, benim ilk hedeflerim arasında" diye konuştu. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bik Genel Müdürü Karaca, Sakaryalı Gazetecileri Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement