Bilal Erdoğan: "16 Nisan'da Geleceğimizin Bağımsızlık Anlayışı Üzerinde İnşa Edilmesine Karar... - Son Dakika
Güncel

Bilal Erdoğan: "16 Nisan'da Geleceğimizin Bağımsızlık Anlayışı Üzerinde İnşa Edilmesine Karar...

Bilal Erdoğan: "16 Nisan\'da Geleceğimizin Bağımsızlık Anlayışı Üzerinde İnşa Edilmesine Karar...

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, “16 Nisan, Türkiye’nin geleceğinin bağımsızlık anlayışı üzerinde inşa edilmesine karar verileceği bir gün olacaktır” dedi.

24.03.2017 22:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, "16 Nisan, Türkiye'nin geleceğinin bağımsızlık anlayışı üzerinde inşa edilmesine karar verileceği bir gün olacaktır" dedi.

TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, Ordu Büyükşehir Belediyesi Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu'nda düzenlenen Ensar Vakfı'nın programına katıldı. Programda bir konuşma yapan Bilal Erdoğan, salonda bulunan gençlere seslenerek, "Yeniden büyük Türkiye, yeni Türkiye inşallah siz gençlerin omuzlarında yükselecektir. O yüzden hedeflerimizi büyük tutacağız. O yüzden yeni Türkiye dediğimiz, büyük Türkiye dediğimiz ülke, sizin hedeflerinizin büyüklüğü ile büyüyecektir. Çünkü bu ülkeyi yükseltecek sizlersiniz" diye konuştu.

16 Nisan'da yapılacak referanduma değinen Bilal Erdoğan, bu tarihin Türkiye Cumhuriyeti açısından en önemli tarihlerden biri olduğunu ifade etti. Erdoğan, "16 Nisan'da sadece yeni anayasayı oylamayacağız. 16 Nisan'da ülkemizin, çocuklarımızın geleceğini, vatanımızın beka meselesinde geleceğimizin bağımsızlık anlayışı üzerinde inşa edilmesine karar vereceğiz. Şimdi mahkeme salonlarında her türlü rezilliği yapan, her türlü yalanları söyleyen o acizler var ya, onların iplerini kim tutuyorsa, o sahipleri, Tayyip Erdoğan ve iktidarını silip yeniden kendi oyunlarına, kendi planlarına, hizmet edecek kişilerin gelmesi üzerine planlar kurdular. Ama 14 yıldır bu büyük devrim, yeni ülkenin kuruluşunda bu aldığımız mesafe var. Bunların devam etmesi için 16 Nisan çok önemli" şeklinde konuştu.

Konferansa başta AK Parti Ordu Milletvekilleri Oktay Çanak, Metin Gündoğdu, Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ordu Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, daire müdürleri, Ensar Vakfı yöneticileri ve kalabalık bir topluluk katıldı. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bilal Erdoğan: '16 Nisan'da Geleceğimizin Bağımsızlık Anlayışı Üzerinde İnşa Edilmesine Karar... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Seçim Güvenliği toplantısına katıldı
    11:52 Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Seçim Güvenliği toplantısına katıldı

    Bilecik Valisi Şefik Aygöl, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya başkanlığında gerçekleşen Seçim Güvenliği toplantısına katıldı. Toplantıda, 31 Mart'ta gerçekleşecek seçimler sonrası yaşanacak olumsuzlukları önlemek adına gerekli tedbirlerin alındığı vurgulandı.

  • Bilecik'te düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 şahıs yakalandı
    11:51 Bilecik'te düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 şahıs yakalandı

    Bilecik Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 şahsın üzerinde yapılan aramada 3,68 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi. Şahıslar hakkında 'Kullanmak için uyuşturucu madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak' suçu kapsamında yasal işlem başlatıldı.

  • Yedi Başak İnsani Yardım Derneği, Filistin ve Gazze'ye 18 Tır Yardım Malzemesi Ulaştırdı
    11:50 Yedi Başak İnsani Yardım Derneği, Filistin ve Gazze'ye 18 Tır Yardım Malzemesi Ulaştırdı

    Yedi Başak İnsani Yardım Derneği, İsrail'in zulmü altındaki Filistin ve Gazze halkına gıda, giyim, ısınma, hijyen ve temel ihtiyaç malzemeleri içeren 18 tır yardım malzemesi ulaştırdı. Yardım tırları Mısır üzerinden Filistin ve Gazze'ye ulaştırıldı. Dernek Başkanı Mustafa Bulut, Gazze'ye olan desteğin devam edeceğini belirtti ve halka Ramazan günlerinde yardımlarını arttırmaları çağrısında bulundu.

  • Altay'ın sağ beki Salih Sarıkaya, takımının en istikrarlı oyuncusu oldu
    11:49 Altay'ın sağ beki Salih Sarıkaya, takımının en istikrarlı oyuncusu oldu

    Altay'ın 26 yaşındaki sağ beki Salih Sarıkaya, bu sezon ligde oynanan 27 maçın 26'sında forma giyerek aldığı 2 bin 247 dakika ile takımının en istikrarlı oyuncusu oldu. Mali ve sportif açıdan zor günler geçiren Altay, oyuncularının parasını ödeyemediği için devre arasında birçok oyuncusu ile yollarını ayırmak zorunda kaldı. Ancak Salih Sarıkaya, elinde kalan oyunculardan en iyi verimi almayı başardı ve takımın en istikrarlı oyuncusu oldu.

  • Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Finike ve Kumluca'da esnaf ve vatandaşlarla buluştu
    11:49 Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Finike ve Kumluca'da esnaf ve vatandaşlarla buluştu

    Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Finike ve Kumluca'da esnaf ve vatandaşlarla buluşarak projelerini anlattı. Başkan Böcek, Finike Nehir Kenarı Rekreasyon Projesi ile turizme katkı sağlayacaklarını belirtti.

  • Gölpazarı ilçesinde 5 yeni proje hizmete açıldı
    11:49 Gölpazarı ilçesinde 5 yeni proje hizmete açıldı

    Bilecik'in Gölpazarı ilçesinde Belediye Başkanı Hayri Suer yapımı tamamlanan 5 yeni projeyi halkın hizmetine açtı. Projeler arasında kültür merkezi, yüzme havuzu, gençlik merkezi ve pazar yeri bulunuyor.

  • 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde seçmenlerin oy kullanma süreci
    11:49 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde seçmenlerin oy kullanma süreci

    Türkiye, yeni yerel yöneticilerini seçmek için 31 Mart 2024 Pazar günü sandık başına gidecek. 81 il, 973 ilçe ve 390 belde belediye başkanı ile 50 bin 336 muhtarın belirleneceği seçimlerde, il genel meclisi üyeliği, belediye meclis üyeliği seçimleri de yapılacak. Seçmenler, 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oylarını 5 adımda kullanabilecek.

  • Trabzonspor'un transfer ettiği Mislav Orsic, 1 yıl sonra sahalara dönüyor
    11:46 Trabzonspor'un transfer ettiği Mislav Orsic, 1 yıl sonra sahalara dönüyor

    Trabzonspor'un sezon başında transfer ettiği Mislav Orsic, yaşadığı sakatlık sonrası uzun bir tedavi süreci geçirdi. Ancak Hırvat oyuncu, Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın süre vermesi halinde 1 yıl sonra resmi bir müsabakada forma giyecek. Orsic'in performansı, kulübün transfer politikasında da etkili olacak.


Advertisement