Bilal Erdoğan, Tügva Şırnak Şubesi'nin Açılışını Yaptı - Son Dakika
Güncel

Bilal Erdoğan, Tügva Şırnak Şubesi'nin Açılışını Yaptı

Bilal Erdoğan, Tügva Şırnak Şubesi\'nin Açılışını Yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan, Şırnak’ta Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Şırnak Şubesi’nin açılışını yaptı.

27.05.2015 22:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan, Şırnak'ta Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Şırnak Şubesi'nin açılışını yaptı.

TÜGVA Şırnak Şubesi'nin açılışını Bilal Erdoğan'ın yanı sıra Şırnak Valisi Ali İhsan Su, Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Nuri Nas, TÜGVA Genel Başkanı İsmail Emanet, Türkiye Gençlik Vakfı Şırnak Şubesi temsilcisi Cumali Tahir Arpas, Ak Parti Şırnak milletvekili adayı Aslan Tatar yaptı.

TÜGVA Genel Başkanı İsmail Emanet, "TÜGVA olarak Türkiye'nin gençliğine her noktada eğitimle hizmet etmek amacıyla, Türkiye genelinde 43 şubemizi açtık. Bugünde Şırnak il temsilciliğini açarak, ülkemizde il il, mahalle mahalle, ilçe ilçe her yerde gençlerimizin gelişimine katkıda bulunmak istiyoruz. İnşallah bu temsilciliğimiz Şırnak ve ülkemiz için hayırlara vesile olur" dedi.

Bilal Erdoğan ise, "Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Şırnak temsilciliğinin Şırnak'ımızın sosyal hayatını zenginleştirecek, gençlerimizin ev ve okul dışı zamanlarında onlara katkı sağlayacak, onların gelişimine terbiyesine büyük oranda katkı sağlayacak, Şırnak'a hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Elbette TÜGVA gençlerimizin manevi ve dini değerlerle kültürel geçmişimizle barışık ve donanımlı bir şekilde gelişmesine yetişmesine katkıda bulunmak için yola çıkmış bir vakıftır. Bu açıdan zaman ayırıp gençlerimiz yetiştirmeye gelen, onların sosyal sportif faaliyetlerle zaman geçirmesini teşvik edecek olan bütün gönüllü arkadaşlara şimdiden teşekkür etmek istiyorum. Geçmişimizi bilmeden, kültür coğrafyamızı tarihi birikimimizi tanımadan, içselleştirmeden geleceğimizi sağlıklı ve doğru bir şekilde inşa etmemiz mümkün değil. Geçmişimizle barışık olacağız. Geçmişimizdeki dik duruş, istikamet ve birlik ruhunu yeniden yaşayacağız. Yeniden hayata geçireceğiz. Geleceğe inşallah böyle yürüyeceğiz. Böyle olduğu zaman inşallah 2023 Türkiye'si, 2053, 2071 Türkiye'si bir hayal olmayacak. Bu yetişen gençlerimizin elinde yükselecek ve gerçekleşecek. Ben TÜGVA Şırnak temsilciliğinin hayırlara vesile olmasını ve tüm gençlerin buradan sonuna kadar faydalanması için dua ediyorum" diye konuştu.

Vali Ali İhsan Su ise, "Bizim, ülkemiz ve Şırnak için gençlerimiz ve yavrularımız çok önemli. Çünkü geleceği bu gençlerimizle inşa edeceğiz. Bizim bulunduğumuz makamlarda yarın gençlerimiz oturacak. Onlar bu ülkeye bu vatana hizmet edecekler. Bu anlamada gençlerimizin yetişmesi ve dünyayı tanıması iyi bir eğitim alması çok önemli. Bu anlamda TÜGVA gençlerimizin bir çok alanda donanımlı yetişmesi için çok önemli hizmetler vereceğine inanıyorum" dedi.

Açılışın ardında Erdoğan, vakıf binasında bir süre kaldıktan sonra Şehr-i Nuh Otel'de Vakıf yöneticileriyle yapacağı toplantıya geçti. - ŞIRNAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bilal Erdoğan, Tügva Şırnak Şubesi'nin Açılışını Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement