Bilal Kısa'yı İsteyen Hamza Hamzaoğlu, "Hayır" Cevabı Aldı - Son Dakika
Spor

Bilal Kısa'yı İsteyen Hamza Hamzaoğlu, "Hayır" Cevabı Aldı

Bilal Kısa\'yı İsteyen Hamza Hamzaoğlu, "Hayır" Cevabı Aldı

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Galatasaraylı Bilal Kısa'yı yeşil beyazlı ekibe istedi. Ancak hem futbolcu hem de Mustafa Denizli olumsuz yanıt verdi.

20.01.2016 15:43  Güncelleme: 16:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra Bursaspor'un başına geçen Hamza Hamzaoğlu, sarı kırmızılı takımdan Bilal Kısa, Sabri Sarıoğlu ve Jem Karacan dahil bütün futbolculara talip olduğunu açıkça ifade etmişti. Hamzaoğlu bu yöndeki ilk girişimini yaptı ve yeşil beyazlı yönetimden Bilal Kısa'yı transfer etmelerini istedi.

"BİLAL'E İHTİYACIMIZ VAR"

Bursaspor yöneticileri bu talep üzerine Galatasaray Kulübü ile temasa geçip, tecrübeli futbolcuya talip olduklarını bildirdi. Sarı kırmızılılar da konuyu önce teknik direktör Mustafa Denizli'ye götürdü. Denizli'nin, "Bilal'e ihtiyacımız var, şu aşamada göndermemiz doğru olmaz" cevabını verdi.

HAMZAOĞLU'NUN BİLAL SEVGİSİ

Hamza Hamzaoğlu, Akhisar Belediyespor'dan transfer ettirdiği Bilal Kısa'ya büyük güven duyuyordu. 33 yaşındaki orta saha oyuncusu bu sezon 19 maçta oynarken, 5 gol attı, 4 asist yaptı.

BİLAL "HAYIR" DEDİ

Galatasaray yöneticileri son olarak futbolcunun da görüşüne başvurdu. Bilal Kısa sarı kırmızılı takımda mutlu olduğunu belirterek ayrılmak istemediğini bildirdi. Bu sözlerin ardından Bilal Kısa'nın Bursaspor'a tranfser olma ihtimali ortadan kalktı.

(Kaynak: Hürriyet)

Son Dakika Spor Bilal Kısa'yı İsteyen Hamza Hamzaoğlu, 'Hayır' Cevabı Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • urfali: Hayin bilal. Sen bursada bike oynayacak kalitede bile degilken seni bu adam aldirdi gs ye . Simdi satmissin 8 1 Yanıtla
  • angarali: sendeki bilal aşkı seni cimbomdan etti hala bilal diyosun ne bilalmis ya sanki bana arda messi 2 0 Yanıtla
  • Bb: SNA kapılar kapalı koçum 1 0 Yanıtla

Advertisement