Bilardo Finalistinden Başkan Ergün'e Ziyaret - Son Dakika
Spor

Bilardo Finalistinden Başkan Ergün'e Ziyaret

Bilardo Finalistinden Başkan Ergün\'e Ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediyespor’u temsil ettiği İstanbul Üç Top Üç Bant Bilardo Şampiyonası’nda önemli bir derece elde eden Savaş Güngör, kazandığı kupa ile Kulüp Başkanı Cenk Ergün’ü ziyaret etti.

12.02.2016 16:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediyespor'u temsil ettiği İstanbul Üç Top Üç Bant Bilardo Şampiyonası'nda önemli bir derece elde eden Savaş Güngör, kazandığı kupa ile Kulüp Başkanı Cenk Ergün'ü ziyaret etti.

İstanbul'da düzenlenen Üç Top 3 Bant Şampiyonası'nda Manisa Büyükşehir Belediyespor adına yarışan Savaş Güngör önemli bir başarıya imza attı. Aralarında 2011 yılı Mısır Hurgada Dünya Kupası Şampiyonu Adnan Yüksel, 2015 yılı Vietnam Dünya Kupası Şampiyonu Tayfun Taşdemir, 2015 İstanbul Dünya Kupası Şampiyonu ve 2005 yılı Avrupa Şampiyonu Murat Naci Çoklu'nun da yer aldığı turnuvada üst üste 6 maç kazanan Güngör, finalde Dünya Kupası Şampiyonu Adnan Yüksel ile karşılaştı. Güçlü rakibi karşısında etkili bir performans sergilemesine rağmen yenilgiye engel olamayan genç bilardocu ikinci olarak turnuvaya damgasını vurdu.

KULÜP BAŞKANI ERGÜN'Ü ZİYARET ETTİ

Bilardoda gelecek vadeden sporcular arasında yer alan Savaş Güngör, turnuvada kazandığı kupa ile birlikte Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Cenk Ergün'ü ziyaret etti. İstanbul'da kulübünü başarı ile temsil etmenin gururunu yaşadığını ifade eden Güngör, kariyerinin en kıymetli ve en büyük derecesini yaptığını söyledi.

"DESTEKLERİN KARŞILIĞINI VERDİM"

Daha önce 3 kez Gençler Türkiye şampiyonu ve 2 kez Kıbrıs Şampiyonu olduğunu hatırlatan Güngör, "Bugüne kadar Manisa Belediye Büyükşehir Kulübü olarak bana karşı göstermiş olduğunuz maddi ve manevi destek bu başarıya imza atmamdaki en önemli itici güç olmuştur. Bu desteğin devam etmesi benim Ulusal ve Uluslararası, daha önemli platformlarda başarılı olabilmem için motivasyonumu en üst düzeyde tutacak bir güç olmaya devam edecektir. Şahsıma ve Türk bilardosuna göstermiş olduğunuz destek için sizlere bir kez daha teşekkür ederim" dedi.

"GÜNGÖR MANİSA'NIN GURURU OLMUŞTUR"

Savaş Güngör'ün önemli bir başarı elde ettiğini ifade eden Manisa Büyükşehir Belediyespor Başkanı Cenk Ergün, kulüplerinin adını en iyi şekilde temsil eden Güngör'ü tebrik etti. Güngör'ün Manisa adına şans olduğunu dile getiren Ergün, "Kendisi son şampiyonada gösterdiği performansla ilimizin ve kulübümüzün tanıtımına büyük katkı sağlamıştır. Bu anlamda Manisa'nın gururu olmuştur. Kendisine desteklerimiz devam edecek. Önümüzdeki dönemde daha büyük başarılara imza atacağına yürekten inanıyor ve başarılarının devamını diliyorum" şeklinde konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bilardo Finalistinden Başkan Ergün'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement