Bilecik 1. Amatör 8'inci Hafta - Son Dakika
Spor

Bilecik 1. Amatör 8'inci Hafta

Bilecik 1. Amatör 8\'inci Hafta

Bilecik 1. Amatör Lig 8’inci hafta müsabakaları bugün oynanan 3 maç ile başlarken, Bilecikspor sayısız gol pozisyonu harcadığı maçı kazanması bildi.

14.11.2015 16:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik 1. Amatör Lig 8'inci hafta müsabakaları bugün oynanan 3 maç ile başlarken, Bilecikspor sayısız gol pozisyonu harcadığı maçı kazanması bildi.

Bilecik 1. Amatör Lig 8'inci hafta müsabakaları bugün oynanan 3 maç ile başlarken, en farklı skoru Pazaryerispor'u deplasmanda 5-1'lik skorla yenen lider 1308 Osmaneli Belediyespor oldu. Bilecikspor deplasmanda oynayacağı Osmaneli Gençlerbirliğispor maçını, Gençlerbirliğispor'un cezası nedeniyle Söğüt Sentetik sahada oynadı. Maça iyi başlayan Bilecikspor ileri uç oyuncularının yakaladığı sayısız pozisyonları değerlendiremedi. İlk 30 dakika Bilecikspor için şansız bir şekilde geçti. Maçın 33'üncü dakikasında Oğuzhan Yol 'un golü ile 1-0 öne geçen Bilecikspor maçta rahatladı. Bu golden sadece 7 dakika sonra Celal Daş ile durumu 2-0'a getirirken, maçın daha farklı skora gideceği tahmin edildi. Bu gol sonrası yakaladığı pozisyonları gole çeviremeyen Bilecikspor ilk yarıya iki üstünlük ile girdi. İkinci yarıya da atak bir futbol ile Bilecikspor, maç sonuna kadar yakaladığı 25'e yakın gol pozisyonunu gole çeviremeyince maç 2-0'lık skorla sonuçlandı. Alınan 3 puan sonrası Bilecikspor puanını 18'e çıkarırken, Osmaneli Gençlerbirliğispor 8 haftanın sonunda 6 puanda kaldı.

MAÇ SONU

Maç sonu İHA muhabirine maçı değerlendiren Bilecikspor antrenörü Fatih Savak, sayısız gol pozisyonu olan bir maçta sadece 2 gol olduğunu belirterek, "Söğüt sahası bize şans getiren bir saha. Burada 8 haftada oynadığımız 2 maçı da kazandık. Bu hafta sayısız pozisyona girdik ve sadece 2 tanesi gol oldu. Rahat geçebilecek bir maçı sıkıntıya sokarak tehlikeye attık. Oyuncularımı kutluyorum ve haftaya oynayacağımız maçın hazırlıklarını Pazartesi gününden itibaren başlayacağız" dedi.

Ayrıca, Bilecik 1. Amatör Lig 8'inci hafta müsabakaları bugün oynanan diğer maçlarda 1 maç fazlasıyla liderliğe yükselen 1308 Osmaneli Belediyespor deplasmanda Pazaryerispor'u 5-1 yenerken, Karaköyspor kendi sahasında Akpınarspor'u 3-2 yendi. 8'inci hafta müsabakaları yarın oynanacak 4 müsabaka ile devam edecek. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bilecik 1. Amatör 8'inci Hafta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement