Bilecik AK Parti Heyetinden Bakan Avcı'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Bilecik AK Parti Heyetinden Bakan Avcı'ya Ziyaret

Bilecik AK Parti Heyetinden Bakan Avcı\'ya Ziyaret

Bilecik’ten bir heyet, Kültür ve Turizm Bakanı olan Nabi Avcı’ya ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundular.

08.06.2016 12:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'ten bir heyet, Kültür ve Turizm Bakanı olan Nabi Avcı'ya 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundular.

AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Bilecik Belediye başkanı Selim Yağcı, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Vezirhan Belde Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, Dodurga Belde Belediye Başkanı Selim Tuna, AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık ve beraberindeki heyet, Kültür ve Turizm Bakanı olan Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı'ya 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundular.

Ziyaret sonrası sosyal medya üzerinden açıklama yapan Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik ekibi olarak tam kadro Ankara'da bir takım ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirterek, "Ağabeyimiz, gururumuz, hemşehrimiz Kültür ve Turizm Bakanımızı Prof. Dr. Nabi Avcı hocamıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Sayın Bakanımıza bizlere göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı şükranlarımı sunuyor, yeni görevinde başarılar diliyorum" dedi.

Bilecik Belediye başkanı Selim Yağcı, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı'ya üzerinde Osmanlı Arması bulunan bir tablo hediye etti. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bilecik AK Parti Heyetinden Bakan Avcı'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement