Bilecik Başbakan Davutoğlu'na Hazır - Son Dakika
Güncel

Bilecik Başbakan Davutoğlu'na Hazır

Bilecik Başbakan Davutoğlu\'na Hazır

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun bugün yapacağı Bilecik mitingi öncesi alan adeta gelinler gibi süslenirken geçiş güzergahında ise sıkı güvenlik tedbirleri alındı.

15.05.2015 13:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun bugün yapacağı Bilecik mitingi öncesi alan adeta gelinler gibi süslenirken geçiş güzergahında ise sıkı güvenlik tedbirleri alındı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, bugün saat 16: 00'da Bilecik Cumhuriyet Meydanı'nda partisi tarafından düzenlenecek mitinge katılacak. Miting öncesi Cumhuriyet Meydanı parti bayrakları, plamaları ile süslenirken, meydanda alınan yoğun güvenlik önlemleri gözlerden kaçmadı. Başbakan Davutoğlu'nu taşıyan helikopter, 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanlığı pistine inecek. Davutoğlu, seçim otobüsü ile miting alanına Atatürk Bulvarı, Teyfikbey Caddesi ve Alirıza Özkay caddesini kullanarak gelecek. Bu caddeler üzerinde sağlı solu ne kadar araç varsa Bilecik Emniyet Müdürlüğü tarafından kaldırıldı. Kaldırılamayan araçlar ise çekici vasıtası ile çekildi. İki caddede güzergah üstünde güvenlik önlemi alan ekipler cadde boyunca güvenlik şeridi çekerek, araç park edilmesinin önlediler. Miting alanına Başbakanın konuşma yapacağı platform etrafı gelinler gibi süslenirken, paletler halinde gelen küçük sular vatandaşlara dağıtılmak üzere alan içene konuldu. Çevre illerde gelen Çevik Kuvvet Şubesi polisleri alanda mitinge 4 saat kala görev alması ve 12: 30 itibariyle alana hiçbir vatandaş alınmaması gözlerden kaçmadı. Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, İl Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş da alana gelerek çalışmaları yerinde incelediler. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bilecik Başbakan Davutoğlu'na Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement