Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı'nın Eskişehir ve Bozüyük Temasları - Son Dakika
Yerel

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı'nın Eskişehir ve Bozüyük Temasları

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı\'nın Eskişehir ve Bozüyük Temasları

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Eskişehir ve Bozüyük’te bir dizi temaslarda bulundu.

23.11.2016 14:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Eskişehir ve Bozüyük'te bir dizi temaslarda bulundu.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, Eskişehir ve Bozüyük temasları kapsamında, Eskişehir Valisi Azmi Çelik, İlbank Eskişehir Bölge Müdürü Levent Yanar, Eskişehir Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu Müdürü Süleyman Ekşi, Bozüyük Kaymakamı Köksal Şakalar, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve Bozüyük Çarşı Mahalle Muhtarı Bedri Yaz'ı ziyaret etti.

"Eskişehir Valisi Azmi Çelik'e ziyaret"

Belediye Başkanı Selim Yağcı ziyaretleri kapsamında ilk önce Eskişehir Valisi Azmi Çelik'i ziyaret etti. Ziyaretinde, Bilecik ve Bilecik Belediyesi çalışmaları hakkında Çelik'e bilgi veren Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik için gerçekleştirilebilecek çalışmalar hakkında Çelik ile fikir alışverişinde bulundu. Belediye Başkanı Selim Yağcı ziyaretinde Çelik'e, Bilecik seramiğinden yapılan kahve fincanı takımı hediye etti.

"İLBANK Eskişehir Bölge Müdürü Levent Yanar'a ziyaret"

Belediye Başkanı Selim Yağcı Eskişehir temasları kapsamında daha sonra İLBANK Eskişehir Bölge Müdürü Levent Yanar'ı ziyaret etti. Belediye Başkanı Selim Yağcı, ziyaretinde kamu kullanımı niteliği taşıyan her türlü kentsel alt ve üst yapı tesisleri ile ilgili projelerin hazırlanması noktasında destek veren İller Bankası Bölge Müdürü Yanar'a, hali hazırda devam eden çalışmalar ve projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu. Belediye Başkanı Selim Yağcı, yerel yönetimlerin ihtiyaçlarını karşılayacak ve şehirlerin modernleşmesini sağlayacak yatırımlara her zaman destek veren İLBANK ve Bölge Müdürü Yanar'a teşekkür etti. Belediye Başkanı Selim Yağcı ziyaretinde Yanar'a, üzerinde Osmanlı Arması bulunan tablo hediye etti.

"Eskişehir Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürü Mehmet Süleyman Ekşi'yi ziyaret"

Belediye Başkanı Selim Yağcı, Eskişehir temasları kapsamında ayrıca Eskişehir Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürü Mehmet Süleyman Ekşi'yi ziyaret etti. Ziyareti hakkında; "Atalarımızdan bizlere miras kalan kültür varlıkları hakkında bir takım çalışmalar ve projeler üzerine fikir alışverişinde bulunduk. Misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyorum" ifadesini kullanan Belediye Başkanı Selim Yağcı, Ekşi'ye destekleri için teşekkür etti. Belediye Başkanı Selim Yağcı ziyaretinde Ekşi'ye, üzerinde Osmanlı Arması bulunan tablo hediye etti.

"Bozüyük Kaymakamı Köksal Şakalar'a ziyaret"

Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bozüyük temasları kapsamında ise Bozüyük Kaymakamı Köksal Şakalar'ı ziyaret etti. Kaymakam Şakalar, ziyarette duyduğu memnuniyeti belirterek, Belediye Başkanı Selim Yağcı'ya teşekkür etti. Belediye Başkanı Selim Yacı da Bozüyük ilçesinin değerli Kaymakamı Köksal Şakalar'a nezaket ziyaretinde bulunduğunu belirterek, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

"Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'ya ziyaret"

Belediye Başkanı Selim Yağcı, Eskişehir ve Bozüyük temasları kapsamında Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'yı da ziyaret etti. Bakıcı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Belediye Başkanı Selim Yağcı'ya teşekkür etti. Belediye Başkanı Selim Yağcı, ziyareti hakkında yaptığı kısa açıklamada; "Bozüyük ilçemizde güzel çalışmalara imza atan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı kardeşimize ziyarette bulundum. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı. Belediye Başkanı Selim Yağcı ziyaretinde Bakıcı'ya, üzerinde Osmanlı Arması bulunan tablo hediye etti.

"Çarşı Mahalle Muhtarı Bedri Yaz'a ziyaret"

Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bozüyük ziyaretleri kapsamında son olarak Çarşı Mahalle Muhtarı Bedri Yaz'ı ziyaret etti. Muhtarların toplum hayatındaki önemine değinen Belediye Başkanı Selim Yağcı, Muhtar Bedri Yaz'a çalışmaları dolayısıyla teşekkür ederek, "Bozüyük ve toplumumuzda çok önemli işlevleri olan ve yerel yönetimlerin temel ayaklarından, ilimizde uzun süreli muhtarlık görevini yerine getiren Bozüyük Çarşı Mahalle Muhtarı Bedri Yaz ağabeyimizi ziyaret ettik. 36 yıl gibi uzun bir süre bu kutsal görevi yerine getiren Bedri ağabeyimizin sabah kahvesini içtik ve sohbet ettik. Muhtarımıza görevlerinde başarılar diliyorum, daha nice yıllar kurumlarımız ve vatandaşlarımız arasında köprü görevi gören muhtarlık vazifesini yapmasını temenni ediyorum" ifadesine yer verdi.

Belediye Başkanı Selim Yağcı ziyaretinde Muhtar Bedri Yaz'a, üzerinde Osmanlı Arması bulunan tablo hediye etti. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı'nın Eskişehir ve Bozüyük Temasları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement